ZANOSNA POLICAJKA (21) “POPILA” SUSPENZIJU ZBOG AFERE SA ŠEFOM! Tu nije kraj njenim ljubavnim igrama – sad je pod istragom

 ZANOSNA POLICAJKA (21) “POPILA” SUSPENZIJU ZBOG AFERE SA ŠEFOM! Tu nije kraj njenim ljubavnim igrama – sad je pod istragom

Foto: InstagramPrintscreen/caitlinhowarth00

Mlada policajka Kejtlin Hauart (21) koja je suspendovana zbog neprikladnog odnosa sa oženjenim šefom policijske stanice, sada se suočava sa istragom zbog navodne afere sa lokalnim narko bosom.

Hauart je suspendovana iz policije Zapadnog Jorkšira u novembru 2021. godine, nakon što je optužena da je imala aferu sa svojim načelnikom – Danijelom Grinvudom, koji je u to vreme imao 38 godina.

Međutim, njihova navodna veza izašla je na videlo nakon istrage policijskih službenika za borbu protiv korupcije o njenim vezama sa narko bosom koji je sada iza rešetaka zbog dilovanja heroina.

Kejtlin je i dalje pod suspenzijom dok policija istražuje navode o njoj. Načelnik Grinvud je takođe suspendovan zbog afere sa mladom policajkom.

U međuvremenu, nekadašnja policajka koja živi sa svojom majkom u Bingliju u Zapadnom Jorkširu, na društvenim mrežama redovno objavljuje provokativne fotografije, a ima i oko 100.000 pratilaca, prenosi Dejli mejl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *