ZAMUTILI KAMERE zbog ŠOK SCENE! I voditelj u MASOVNOM OKRŠAJU, policija došla po hitnom postupku – umalo 5 DISKVALIFIKACIJA

 ZAMUTILI KAMERE zbog ŠOK SCENE! I voditelj u MASOVNOM OKRŠAJU, policija došla po hitnom postupku – umalo 5 DISKVALIFIKACIJA

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Nova godina počela je pre nepune dve nedelje, a u rijalitiju “Zadruga” uspeli su da naprave totalni rusvaj za jako kratko vreme.

Došlo je do čak 5 većih okršaja, o kojima se i dalje priča. Najveći sukob, koji je došao čak do policije, bio je između Filipa Cara i Ivana Marinkovića.

Sukob je počeo tokom “Pretresa nedelje”, kada je Filipova devojka Aleksandra Nikolić komentarisala Carevu svađu sa ostalim zadrugarima. U sve su se upleli blizanci Neca i Peca Lazić, na šta je Filip pobesneo jer je smatrao da oni nisu kompetentni za komentarisanje.

Ivan Marinković se uključio u konverzaciju i stao na stranu blizanaca, što se Filipu Caru nikako nije dopalo te je fizički nasrnuo na njega i udario ga u glavu.

Pošto je na uslovnoj kazni i pod prismotrom, Filip je napustio “Zadrugu” kako bi dao izjavu u policiji. Isto je uradio i Marinković.

U novogodišnjoj noći došlo je i do ženskog okršaja, između Aleksandre Nikolić i Miljane Popović.

Miljana je u toku proslave otela većinu pića koje je bilo obezbeđeno za zadrugare, zbog čega su ukućani bili kivni, a Aleksandra je čak i fizički nasrnula na nju.

Njih dve su počele da se čupaju za kosu i šutiraju, pa je obezbeđenje moralo da ih razdvaja.

Samo dva dana nakon novogodišnje noći došlo je do svađe između Jelene Golubović i Miljana Vračevića, kada su se polivali vrelom kafom.

Jelena je zamerila Miljanu to što ističe sebe u prvi plan i ne dopušta drugima do dođu do izdražaja. Vračević je nasrnuo na Golubovićevu, a tom prilikom ju je jako odgurnuo, zbog čega je ona pala na krevet. 

I tu situaciju moralo je da smiri obezbeđenje.

Jedan od većih sukoba izbio je i između Zvezdana Slavnića i Nenada Lazića, sve zbog Anđele Đuričić.

Neca je je pričao protiv Anđele i spomenuo veoma bolan datum za nju, kada joj je brat poginuo, što je izazvalo bes u Zvezdanu. Skočio je sa klupe, iz sve snage bacio flašu koja se odbila o sto i krenuo na blizanca. 

Po prvi put se dogodilo i da se voditelj umeša u fizički sukob zadrugara, pa je tako i Darko Tanasijević pokušao da obuzda Slavnića dok obezbeđenje nije utrčalo i izvelo ga napolje kako bi se smirio.

Izgleda da je blizanac Neca Lazić jedan od glavnih aktera svih svađa, pa je tako početak ove godine obeležila i scena kada je Jeleni Golubović prosuo kesu punu đubreta na glavu.

Smeće se našlo svuda po podu dnevne sobe. Maja Marinković je potom pokupila kesu sa poda i prosula ostatak smeća po Neci, pa ga je potom više puta udarila i odgurnula ga. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.