ZAKLJUČALA SE U SOBU, RAZVALIO JE VRATA I BRUTALNO PRETUKAO PESNICAMA! Zastrašujuće porodično nasilje u Zemunu, nije imao milosti!

 ZAKLJUČALA SE U SOBU, RAZVALIO JE VRATA I BRUTALNO PRETUKAO PESNICAMA! Zastrašujuće porodično nasilje u Zemunu, nije imao milosti!

Foto: Srbija Danas

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo je sudu optužni predlog protiv okrivljenog (50) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, kada je tukao svoju vanbračnu partnerku!

Kako navodi tužilaštvo, u mesecu julu 2023. godine u Zemunu, pod dejstvom alkohola, u stanju iskrivljene neuračunljivosti, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo drskim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet člana svoje porodice – oštećene vanbračne supruge.

Na taj način što je nakon verbalne rasprave oštećenu vređao, te kada se oštećena zaključala u jednu od prostorija kuće, nogom razvalio vrata, zadao joj udarce pesnicama u predelu glave, u predelu grudi, čupao je za kosu, usled čega je oštećenoj naneo lake telesne povrede.

Imajući u vidu prethodnu osuđivanost okrivljenog za istovrsno krivično delo, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom opozove prethodno izrečenu meru upozorenja – uslovnu osudu, te izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od deset meseci i meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara.

Kako se dodaje u saopštenju, uz istovremeni predlog tužilaštva da se okrivljenom produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.