ZAKLELA SE POKOJNOM BRATU DOK JOJ JE UMIRAO NA RUKAMA: Anđela zbog OVOGA ne može da dozvoli da Zvezdan ode od nje

Porodična tragedija Anđele Đuričić potresla je region. Ova zadrugarka je u petoj sezoni “Zadruge” ispričala kako je najgori momenat u životu bio kada joj je brat poginuo.

Kako “Svet” saznaje, nesrećni mladić izdahnuo je na njenim rukama, te je zbog ovoga doživela veliki stres.

Anđela Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Svi kritikuju Anđelu, ali ono što je ona preživela mnogi ne bi mogli. Brat joj je umirao na rukama, a ona ga je kroz suze molila da je ne napušta. To su strašne stvari i jako veliki stres za mladu osobu. Ona je u rijalitiju našla beg od svega, a sad joj ni tu ne cvetaju ruže, jer je na stubu srama zbog ljubavi – započinje izvor gorepomenutog lista.

– Dok se borio za život, shvativši da umire, zamolio je da mu obeća da će uvek da bude srećna, kao i da prati srce. Zato se ona sada bori za Zvezdana i za tu ljubav. Voli ga uprkos svemu, a kako je bratu obećala da će se kroz život voditi srcem, trpi čak i poniženja. Srepmna je na sve dok je još drže osećanja, a negde je i Zvezdana sudbina ubacila u to njeno obećanje i datu reč. Ona je i Caru šapnula kako ne može da odustane od Zvezdana jer je dala reč bratu da će se boriti za ljubav do poslednjeg atoma snage – zaključuje izvor.

Anđela je još tokom prethodne sezone Mateji Matijeviću pričala da ne može da ode posvađana na spavanje i da mora da rešava probleme odmah, jer se plaši da može da izgubi svaku osobu, pa tako često juri za Zvezdanom Slavnićem, kako bi se odmah izmirila sa njim. 

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom stanju i katastrofalnom. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. To je najteža slika koju sam videla u životu. Hteli smo da pravimo planove za budućnost, ali nam se nije dalo – ispričala je Crnogorka jednom prilikom.

Inače, Zvezdan je sinoć raskinuo sa Anđelom, a ona je danas od Drveta mudrosti tražila da bude lažno diskvalifikovana i smeštena u apartman iz kojeg bi mogla da prati svaki Slavnićev korak, kako bi shvatila da li je on voli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *