“ZAKINUO JE TOG ČOVEKA ZA OGROMNU LOVU!” Bebicu traže zbog velikog duga – Kulići mu nisu jedini neprijatelji

 “ZAKINUO JE TOG ČOVEKA ZA OGROMNU LOVU!” Bebicu traže zbog velikog duga – Kulići mu nisu jedini neprijatelji

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Jelenu Golubović, Stefana Radića Rodnija i Borislava Terzića Terzu. Bora je otkrio kakva saznanja ima o Nenadu Macanoviću Bebici.

– Terza reci nam šta znaš o Bebici, pomenuo si neki dug? – pitao je Darko Terzu.

– Moj drugar je iz Šejkovića, a majka mog druga i Bebica su rođaci. Bebica je tog čoveka zakinuo za veliku lovu i rekao mi je da će me častiti sa 5.000 evra ako mu dam Bebicin broj i spojim ga sa njim. Evo sad mu poručujem ako gleda neka se jave tim ljudima koji su jako ljuti. U pitanju je velika lova, pa iskreno sumnjam da će se javiti, ali od dosta ljudi sam čuo da ih je zakinuo za pare – objasnio je Terza.

– Čitava ta porodica je diskutabilna. Mama je slala Miljanu da radi po kafićima još posle osnovne škole. Bebicu smo dosta puta uhvatili u nekim kontradiktornostima. Mislim da je Miljana neku dijagnozu nasledila od Marije. Ivan lako može da dobije starateljstvo nad malim Željkom jer je Miljana neuračunljiva – rekla je Jelena, pa dodala:

Borislav Terzić Bora
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Odnos između Marije i Bebice je patologija. Ona je više plakala zbog njega nego zbog Miljane. A Bebica je sve to iskoristio i za svu muku uzeo 10.000 evra. Drugačije ne bi on prelazio Miljani preko nekih stvari i mučio se 2 godine. Doduše oni su njega te 2 godine izdržavali tako da je zaradio mnogo više. Mariji je ceo život samo marketing preko svog deteta a za to optužuju Ivana Marinkovića kad je on rekao da će pustiti da sve bude spontano – rekla je Jelena.

– Ja znam da Ivan nije imao mnogo uticaja na organizaciju Željkovog rođendama niti je znao ko su sve bili gosti jer su ih zvali Miljana i Marija, a ipak je došao. Znam da ne igra rijaliti i rekao je da voli svog sina i pokušaće to sudski da reši jer kaže da ne mogu da se dogovore. Bitno je svakako da je dete voljeno – zaključio je Rodni, a onda se u program uključila gledateljka:

Jelena Golubović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Jeco kraljice, da si ostala do kraja ti bi pobedila sigurno. Rodni ti si takođe bio bolji učesnik od mnogo njih. Ja bih glasala za jedno od njih dvoje, ali Aleks je eto pobedila -bila je kratka gledateljka.

– Za Aleks su glasali da ne bi pobedila Ana. Birali su manje zlo – rekla je Jelena.

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.