ZAGRLJAJ I OČINSKI SAVET: Evo šta je Deki rekao Vlahoviću posle promašenog penala i novog meča bez gola

 ZAGRLJAJ I OČINSKI SAVET: Evo šta je Deki rekao Vlahoviću posle promašenog penala i novog meča bez gola

FOTO: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Prava je retkost da Juventus pod vođstvom trenera Masimilijana Alegrija nekome da četiri gola, ali i to se desilo u duelu sa Sampdorijom u kojem je Stara dama slavila sa 4:2. Ipak ni u ofanzivnoj rapsodiji čete iz Torina Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

U kakvom je maleru Vlahović i koliko ga neće gol, najbolje se videlo u 69. minutu kad nije iskoristio jedanesterac. Bio je to šesti meč zardedom u kojem srpski golgeter nije uspeo da zatrese mrežu rivala.

Dušana je posle meča zaglrio i pokušao da ga uteši Dejan Stanković koji takođe nema sreće na klupi Samdorije sa kojom će gotovo izvesno da se preseli u Seriju B.

–  Mislim da je Dušan sjajan napadač. Prolazi kroz težak period. Pričao sam sa njim kao otac sa sinom. Štaviše, ima godina koliko i moj najstariji. Ne sme da odustane, vrhunski je napadač. U ovim godinama karijere mogu da prolete i mora da se drži na vrhunskom nivou. Pronaći će kontinuitet, probiće led – rekao je Stanković za DAZN posle meča.

Tim iz Đenove je odigrao još jednu dobru utakmicu, ali je po ko zna koji put ove sezone ostao praznih šaka.

– Sampdorija je dala sve od sbee. Protiv veoma snažnog Juventusovog tima, koji je drugi ako se gledaju bodovi zarađeni na terenu. Odigrali smo odličnu utakmicu. Posle par loših epizoda, dva lako primljena pogotka koja su imala veliku težinu, momci su dobro odreagovali. Vratili se u utakmicu koja je mogla da ode u potpuno drugom smeru, ali nisu izgubili lucidnost. Čak je i na 0:0 Gabijadini imao priliku, pa još jednu malo kasnije. Ali onda su došle te epizode. Previše grešaka u čitanju, pogotovu kod trećeg pogotka. Četvrti me je razljutio. Ako izgubim, to moram da uradim ponosno. Preveliki broj situacija smo loše pročitali -zaključio je Dejan Stanković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *