ZADRUGARU CIGLOM POCEPALI GLAVU: Na ulazu u zgradu napadnut od strane nepoznatog muškarca

 ZADRUGARU CIGLOM POCEPALI GLAVU: Na ulazu u zgradu napadnut od strane nepoznatog muškarca

Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja, koji se proslavio kao pevač, doživeo je šok kada ga je usred bela dana navodno napala grupa muškaraca zbog toga što je prevario suprugu Ljilju, a jedan ga je navodno gađao ciglom.

Gruja je, srećom, uspeo da izbegne da ga težak predmt pogodi u glavu, a posle incidenta sklonio se u ulaz zgrade, jer je video sa kim ima posla.

  • Gruja se odmah po izlasku iz rijalitija pokajao što je prevario ženu. Nikom iz njegovog okruženaj se to nije sviđalo, svi su ga kritikovali, a najviše bliski prijatelji. U naselju u kom živi našao se na meti grupe momaka koja ga je napala na ulici. Iz čista mira mu je prišlo nekoliko muškaraca.
  • Prvo su ga pitali da li je on gruja, a onda je jedan rekao: ,,Da li misliš da si dasa ako varaš ženu? Je l’ znaš da nisi veći frajer zbog toga?” Gruja je mislio da se šale, pa je počeo da objašnjava da to svakome može da se desi, mislio je da će se ti momci skloniti, međutim, biilo mu je jasno da su samo hteli da prave problem – priča izvor koji je upućen u ceo slučaj.

Gruja je primetio da su momci koji su ga prepoznali pod dejstvom alkohola, pa mu je bilo jasno da će nastati haos.

  • Gruja se nasmejao posle rasprave, a kad se okrenuo da nastavi svojim putem, jedan od momaka je počeo da ga psuje. Gruja se okrenuo i pitao čemu to, tada je ka njemu poletela cigla. srećom, pa je izbegao udarac, okrenuo se i počeo da trči, jer je video da će dobiti batine i tako se spasao.
  • Uleteo je u ulaz jedne zgrade, sreća, pa je ulaz imao interfon, te nisu mogli za njim. Najgore od svega jeste to što je tu proveo tri sata. Nije hteo da izlazi, jer nije bio siguran da ga čekaju. Kad je krenuo, shvatio je da su otišli – objasnio je naš sagovornik.

Gruja se tim povodom nije javio našoj redakciji.

Zvanični spisak učesnika Zadruge 6