ZADRUGAR IMAO AFERU SA PROFESORKOM! Njegova majka otkrila sve detalje – 10 godina je STARIJA od njega!

 ZADRUGAR IMAO AFERU SA PROFESORKOM! Njegova majka otkrila sve detalje – 10 godina je STARIJA od njega!

Julijana Lazić, majka blizanaca Nece i Pece Lazića gostovala je u jednoj emisiji kako bi pričala o učešću svojih sinova u “Zadruzi”.

Ona je na početku otkrila da je sada zadovoljna njihovim ponašanjem, ali sve je šokirala priča da je Peca bio u vezi sa svojom profesorkom.

– Ovih dana sam zadovoljna, malo su se popravili. Iz početka nisam bila zadovoljna. Neca je takav i u spoljnom svetu, obavezno su tu drugarice njegove, one dođu po savet, tako je počeo i unutra, to je bilo iz najbolje namere prema Aniti. Peca je malo ćutljiv. Ali ne znam ko su im prijatelji, Neca nema dlake na jeziku, možda ga zbog toga više i mrze – započela je Julijana svoju ispovest.

Predrag Lazić Peca, Nenad Lazić Neca, Julijana Lazić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Filip Car kad je ušao, ja sam ga obožavala. Ali on ove sezone nije takav, mnogo je nervozan. Rekao je ranije da su mu Neca i Peca favoriti, da ga Peca podseća na njega, ali zašto sada ima pik na njih, pogotovo na Pecu, ne znam zašto. Neka ih mrze, ali Neca je pustio jezičinu baš dobru i neka je. Neca kaže sve u oči, malo ih iritira zbog toga, a devojke ih vole, nije problem. A Peca ćuti, trpi i onda kad pukne, tu je kraj. On mnogo voli pravdu, ali tamo to neće postići – nastavila je Lazićka.

Julijana je potom otkrila da je Peca napolju imao devojku, ali ga ona nije sačekala.

– Peca se za Novu godinu javio pozivu, ali javila mi se cura i rekla da neće moći da ga zove. Vidim da ima simpatija prema Uni Sofiji, on voli malo starije devojke. Imao je devojku napolju, imao je devojaka i devojaka. On bi možda bio sa nekom tamo, ali ga sramota od mene. Peca je toliko strog po tom pitanju, traži da povučem reč, to je sramota, uvek me pita za mišljenje o devojkama. On je imao jednu profesorku, bila mu je profesorka, deset godina starija – rekla je Necina i Pecina majka.

Predrag Lazić Peca, Nenad Lazić Neca
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još