ZABRANJEN ULAZAK U ZEMLJU: Policija ULETELA zbog dojave o prostituciji – Aleks odvedena u pritvor!

 ZABRANJEN ULAZAK U ZEMLJU: Policija ULETELA zbog dojave o prostituciji – Aleks odvedena u pritvor!

Foto: youtube printscreen/zadruga official

Učesnica nekoliko sezona “Zadruge”, pa tako i aktuelne šeste, Aleksandra Nikolić, iako trenutno uživa u vezi sa pobednikom pete sezone, Dejanom Dragojevićem, imala je burnu prošlost, o čemu je lično i govorila. 

Ona je priznala da je radila kao animir dama u Turskoj, a spomenula je i da joj je zabranjen ulazak u ovu zemlju. 

– To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njima. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da rade na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem – pričala je Aleks, pa nastavila:

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Pretukao me je jedan čovek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stanu da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gde radim i tu sedi taj čovek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku i pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji – ispričala je Nikolićeva.

Ona je govorila i o bivšim momcima. 

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva – govorila je svojevremeno Aleksandra za Pink.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još