ZABRANA VIĐANJA DETETA: Ivan neće dobiti STARATELJSTVO nad sinom – Doneta odluka zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA

 ZABRANA VIĐANJA DETETA: Ivan neće dobiti STARATELJSTVO nad sinom – Doneta odluka zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ivan Marinković i Miljana Kulić ušli su u sukob kada je on izjavio da njhov sin, Željko Kulić, doziva samo babu, Mariju Kulić jer nije svestan ko mu je majka.

Ta njegova izjava je isterala Miljanu iz takta i ona je odlučila da mu zabrani da viđa svog sina. 

– Da mu je stalo do Željka, ne bi ponižavao mene. I sad me ponižava, kaže da Željko zove baku, a ne mamu. Što se starateljstva tiče, nećemo svaka dva meseca da menjamo, nije bitno ko je staratelj, bitno je da se lepo brinemo o Željku. Konstantno me ponižava. Da, ja sam se sinoć našalila i rekla to za glasove, on me je opsovao. Moja majka je imala prvi put priliku da iznese svoje mišljenje, čisto je napravila retrospektivu. Rekao je sebi u bradu da bi moja majka crkla da kad bi bila izbačena od gledalaca. Gleda me kao rijaliti konkurenciju, ponižava da nismo bili u vezi, da je bio pijan, da je bio odnos na WC šolji, a svađa se sa Mikicom kad mu kaže da je bio pijan dok je pravio dete – pričala je Miljana.

Miljana Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Verujte vi meni, on nije mogao da izdrži pritisak gledalaca i novinara. Da ga ne viđa 4 dana, a jedan da, neće moći. Rekao je da će me diskvalifikovati, za raziliku od njega, ja zarađujem za Željka. Pitala sam ga za šta zarađuje, nije pomenuo Željka. Lena i Željko nisu u toj priči uopšte. Uradio je ovo da se opere u narodu. Mene i dalje provocira, gleda me kao konkurenciju. Što baš mene da pošalje na kapiju? Mnoge boli ovde što sam staložena, smirena, ne idem više na kapiju… Svakoga boli moja staloženost, a najviše njega – dodala je Kulićeva.

Ivan Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


– Ja ču vrlo kratko. Razmisliću o svemu, neću da donosim nagle odluke. Razmisliću o svemu i mislim da ću to reći za par dana – rekao je Ivan.

– Nećeš razmišljati, nećeš ga više viđati, p**ka ti materina, nama teraš inat preko deteta – odbrusila je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još