ZABRANA PRILASKA ROĐENOJ MAJCI I BRATU: Policija sprečila užasno nasilje u porodici bivšeg muža Ivane Šašić

 ZABRANA PRILASKA ROĐENOJ MAJCI I BRATU: Policija sprečila užasno nasilje u porodici bivšeg muža Ivane Šašić

Bojan Simić, bivši suprug pevačice Ivane Šašić, postao je učesnik šeste sezone “Zadruge”, a priče iz njegovog burnog života zaintrigirale su domaću javnost.

Bojan je bez dlake na jeziku govorio o preljubi koju je počinio tokom braka sa Ivanom, zbog čega su se razveli 2. avgusta ove godine, a nije je štedeo ni kada je pričao o njenom liku i delu. S druge strane, otkrivene su i njegove “mračne tajne”.

Bojan Simić

Voditelj je pitao Bojana kakav je problem letos napravio svojoj porodici, a Bojan je ispričao da se posvađao s bratom, zbog čega je reagovala policija, ali da nikakvog nasilja nije bilo.

– Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata – ispričao je Bojan koji je navodno slagao, budući da mu je letos zabranjen pristup majci i bratu, koji su u rešenju Drugog osnovnog suda u Beogradu navedeni kao “žrtve nasilja”.

Na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im – Simić B. i Simić M. Takođe, navedeno je da ukoliko učinilac Simić Bojan prekrši hitnu meru koja mu je produžena, biće kažnjen kaznom zatvora do šezdeset dana, piše Pink.rs.

Bojan Simić

– Ispao je tada haos kod njih kući, potukao se sa bratom, tu je majka skočila da ih razdvoji, pa je i ona dobila udarac u glavu, verovatno u toj gunguli. Laže kada kaže da je bilo reči o “svađici”, to je ozbiljan haos bio. Pa ne bi reagovala policija, niti to došlo do suda, da je bilo drugačije – ispričao je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.