ZA VLAHOVIĆA JE NAJBOLJE ŠTO JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Bog ga je pogledao kada je odlučio da ode

 ZA VLAHOVIĆA JE NAJBOLJE ŠTO JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Bog ga je pogledao kada je odlučio da ode

Foto: MN Press

Stvari u FK Partizan ne štimaju ove szone, a poznati menadžer Zoran Stojadinović otkriva da tu ima jop mnogo loših detalja.

Njegov klijent supertalentovani Vanja Vlahović otišao je zimus na pozajmicu u italijansku Atalantu za dogovoreni otkup od 500.000 evra.

– Baš nisam želeo da pričam u medijima o detetu u poslednjih godinu dana, iako sam video kako se stvari razvijaju oko njega. U jednom trenutku sam otišao gore u klub da ih pitam, iskreno da mi kažu u čemu je problem. Ako sam ja problem, da se sklonim, da ne smetam detetu. Vanja Vlahović je jedini momak o kome se nikad nije razmišljalo da bi mogao debitovati za prvi tim. Zimus je bio na pripremama, ono malo što je igrao odlično je odradio, dao i gol protiv Rusa (Ahmat) i nagrada mu je bila povratna karta za omladince – rekao je Stojadinović za 24sedam i nastavio:

VANJA VLAHOVIC fudbaleri Partizana trening pred pocetak prolecnog dela Prvenstva Srbije u sportskom centru Teleoptik, Beograd 28.12.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Trening

– Za njega pričaju da je mnogo brz, ali znate koliko ja brzih fudbalera znam koji imaju samo tu dobru osobinu. Vanja je dete školovani igrač, ume sve i što je najvažnije, daje golove. Nemojte da me držite za reč, proverite negde, mislim da je on sa 14 golova na šest utakmica i dalje najbolji strelac lige. Zamislite sad i ovo. Takav igrač ne dobije poziv za reprezentaciju od selektora za 2004. godište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *