ZA UČEŠĆE U RATU KAVČANA I ŠKALJARACA OVO JE NAGRADA! Lalić otkrio sve, ali i imena koja su izbegla klanicu u Ritopeku

 ZA UČEŠĆE U RATU KAVČANA I ŠKALJARACA OVO JE NAGRADA! Lalić otkrio sve, ali i imena koja su izbegla klanicu u Ritopeku

Foto: Youtube Printscreen/PRVA

U Specijalnom sudu u Beogradu izlaganjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića danas je nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Svoje svedočenje nastavio je Srđan Lalić. On je, pored opisivanja zločina grupe “Iz principa” u kojima je i sam učestvovao, otkrio do sada nepoznate detalje.

 On je naveo da je grupa planirala ubistvo Luke Perenčevića i Dejana Savića.

– Nisam pomenuo, Nebojši Jankoviću je kavački klan isplatio 100.000 evra za ubistvo u Crnoj Gori, i “roleks” koji je Kasap imao na ruci – dodao je on.

Naveo je da je za učešće u “ratu” kavačkog i škaljarskog klana pripadnicima grupe isplaćivan novac i davani automobili.

– Ja sam jednom dobio 10.000 jednom 5.000 evra. Krajem 2020. kupili smo plac kod Pančevačkog mosta, plaćen je 100.000 evra, vodio se na oca braće Budimir, a trebalo je da bude naš.

– Takođe bih pomenuo da je Dejan Lazarević u nekoliko navrata u toku mog boravka u pritvoru da cimera s kojim sam boravio, da ga nagovorim da lažno svedoči, da optuži tužioce Sašu Ivanića i Zorana Babića da su svedoka saradnika Nikolu Spasojevića instruirali, da su mu pisali šta da govori, i da će za to biti novčano nagrađen – naveo je Lalić.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *