ZA PORODICU JE SADA KLJUČNA JEDNA STVAR: Sestra nestale devojke ispričala šta je Iva sinoć radila na plaži

 ZA PORODICU JE SADA KLJUČNA JEDNA STVAR: Sestra nestale devojke ispričala šta je Iva sinoć radila na plaži

Foto: Facebook/Printscreen

Kako je za izjavila Ivina rođena sestra Martina, Iva se pre dva dana vratila sa kruzera gde je dugo radila i taman joj je ova žurka bila prilika da se vidi sa prijateljima i da se sa njima druži i lepo provede.

Porodica nestale Ive Balog (27) uputila je važan apel. Oni mole sve Novosađane da im se pridruže u potrazi, a posebno mole mladiće koji su je poslednji videli i navodno razgovarali sa njom u nakon kupanja u Dunavu na Oficirskoj plaži u Petrovaradinu da im se jave ili odu u policiju. Kako je rekla rođena sestra Martina, o Ivi još nema novosti.

– Ništa ne znamo. Čekamo – rekla je glasom punim strepnje. 

– Čuli smo da je sa drugaricom sedela u vodi na plaži. Drugarica ju je ostavila na trenutak i dok se okrenula, Ive nije bilo. Navodno su je videli neki momci kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina tako da molimo te momke da nam se jave pozivom na broj 069/733-473 ili da se jave policiji na 192 – kaže Ivina sestra Marina.

Policija i ronioci Žandarmerije pretražili su teren, a i porodica, rođaci i prijatelji dali su se u potragu.

– Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo. Zbog nepristupačnog terena desnu obalu Dunava pretraživali smo čamcima, a peške smo se zavlačili među granje i šipražje koliko smo mogli i tako sve do Sremskih Karlovaca, ali je nismo našli. Molimo sve koji su raspoloženi da dođu što pre na “Oficirac” i da nam pomognu u potrazi za Ivom – poručila je Ivina sestra Martina.

Zamolila je i sve koji su sinoć bili na žurki na Oficirskoj plaži da se jave porodici ili policiji kako bi razrešili misteriju Ivinog nestanka jer im je, kako kažu, nemoguće da niko nije video njihovu Ivu čak i da je bila u vodi i kupala se.

Podsetimo, ronioci Žandarmerije od jutros pretražuju teren uz policiju koja čamcima “češlja” obalu reke ali do sada nisu imali nikakvih rezultata.

Izvor: Telegraf.rs