“ZA DVA SATA SAM IZGUBILA SINA!” Potresna ispovest Suzane Mančić o gubitku deteta – TO JE KRAJ ŽIVOTA!

 “ZA DVA SATA SAM IZGUBILA SINA!” Potresna ispovest Suzane Mančić o gubitku deteta – TO JE KRAJ ŽIVOTA!

Multimedijalna ličnost Suzana Mančić uvek je interesantna medijima i već decenijama je miljenica publike.

Večita televizijska zvezda, pevačica, glumica, voditeljka je nailazila na teška životna iskušenja, zadesilo ju je mnogo toga lošeg. Ali Suzana i dan danas čvrsto stoji na nogama, i svu tugu ponosno nosi i fokusira se samo na pozitivna sećanja.

Suzana Mančić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Suzana je u iskrenost ispovesti za “Blic” pričala o detinjstvu, smrti roditelja, tri pobačaja i gubitku dostojanstva nakon curenja kućnog snimka u javnost, koji joj je najteže pao.

– Srećnih trenutaka je u životu jako malo i treba ih prepoznati i uživati u njima. Čini mi se da sam sreću vukla za rukav. Naravno, nesreća je neizbežna. Od malih nogu sam imala trenutke kada bi me koža bolela od straha ako zakasnim 10 minuta kući jer me čeka tata. Bio je strašan i veoma strog. Kasnije su se nizali loši trenuci, nije bilo ništa strašno. Recimo, simpatično je za jednu mladu devojku da mi je najstrašniji rođendan bio kada sam napunila 23 godine. Sa 23 godine pretpostavka je bila da ćemo tada završiti gimnaziju, pa fakultet, pa se zaposliti, posle ide udaja, rađanje dece i to je kraj života – rekla je Mančićeva.

Suzana-Mančić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Karijera koju sam imala, imam je i sada, ali sam pre svega bila jugoslovenska zvezda. Sve što treba da ti se desi, desi ti se. Ostavi te dečko pred venčanje, ostaneš bez roditelja, udaš se pa želiš decu, pa sina izgubiš za dva sata. To su sve teški trenuci koji prate svako živo biće. Treba da se pomirimo sa gubitkom i da ga prevaziđemo, to je velika stvar. Kada te bace, kada padneš u blato, okrvaviš kolena, moraš duboko da udahneš, da se presabereš ko si, šta si, da ustaneš i nastaviš dalje – iskrena je bila Suzana.

Suzana Mančić
Foto: ATA Images