VTB SUPER KUP: Partizan pregazio Lokomotivu, blistali Anđušić i Panter, Tristan igra kao zmaj

 VTB SUPER KUP: Partizan pregazio Lokomotivu, blistali Anđušić i Panter, Tristan igra kao zmaj

FOTO: MN Press

Košarkaši Partizana savladali su Lokomotivu Kobanj sa 92:70 (21:18, 21:14, 25:18, 26:20) u prvom kolu VTB Kupa koji se održava u Moskvi. 

Kako se bliži start sezone crno-beli u sve boljoj formi što svakako može da raduje trenera Željka Obradovića. Iako su otputovali u Moskvu bez povređenih Dante Egzuma, Alekse Avraovića, Gregora Glasa i Alena Smailagića košarkaši Pattizana su protiv Lokomotive pružili sasvim dobru partiju.

Crno-beli su sve vreme kontrolisali igru i rezultat, trener Obradović iako je mogao je da računa na samo 10 igrača potrudio se da ravnomerno rasporedi minutažu i svim pruži priliku. 

Posebno dobru igru Patizan je pružio u trećoj četvrtini kad su parketom dominirali Kevin Panter i Danilo Anđušić.

 Treba istaći da je za crno-bele debitovao odlični Janis Papapetru, a da je vidan veliki napredak u igri mladog Tristan Vukčevića.

DVORANA: VTB ARENA

GLEDALACA: 300

SUDIJE: Davidov, Valeev, Orešin 

PARTIZAN: Madar 2, Anđušić 16, Naneli 11, Koprivica 4, Vukčević 17, Trifunović 4, Lesor, Jovanović, Papapetru 13, Paner 13, Ledej 12.

LOKOMOTIVA: Vilis 11, Uzinski 3, Martjuk 11, Ščerbenev 9, Berford 19, Docenko, Emčenko 6, Sičkov, Vedišev 3, Pauni 4ć, Dolinjin 4, Elarocev.

Crno-beli u nastavku VTB Kupa u subotu igraju protiv Zenita od 18:30 časova.

BONUS VIDEO: Pogledajte Snežanu Borjan, suprugu Milana Borjana, kako uživa na bazenu

Pročitaj još