VRŠNJAČKO NASILJE NE JENJAVA: Učenika u Novom Sadu pretukla grupa mladića sa fantomkama – pronašao ga brat KRVAVOG I SA PODLIVIMA!

 VRŠNJAČKO NASILJE NE JENJAVA: Učenika u Novom Sadu pretukla grupa mladića sa fantomkama – pronašao ga brat KRVAVOG I SA PODLIVIMA!

Foto: Srbija Danas

Najnoviji incident dogodio se u četvrtak uveče ispred osnovne škole “Ivan Gundulić” u Novom Sadu.

Učenik sedmog razreda osnovne škole “Ivan Gundulić” pretučen je u četvrtak u večernjim časovima ispred te škole u novosadskom naselju Podbara.

Dečak je napadnut po završetku časova u poslepodnevnoj smeni, kada ga je ispred škole sačekala grupa od sedam mladića sa fantomkama, od kojih su, prema svedočenju majke, šestorica srednjoškolci, a jedan je 13-godišnjak koji sa napadnutim dečakom ide u razred.

Majka pretučenog dečaka kaže da su dete u neposrednoj blizini škole oborili na zemlju i šutirali, da je najviše udaraca zadobio u glavu, kao i da je u hitnoj pomoći ustanovljeno da dečak ima lakše povrede glave i trenutno je na kućnom lečenju.

Majka, koja želi da ostane anonimna, jer strahuje za bezbednost godinu dana starijeg sina koji ide u istu školu, kaže da je pretučenog dečaka našao brat, dok je ovaj ležao na zemlji i da ga je doveo kući “krvavog i sa podlivima, te da mu je curila krv iz nosa”.

Slučaj je prijavljen policiji, a o incidentu je obaveštena i uprava škole.