VREME JE ZA NOVI POČETAK: Nemanja Mihajlović POTPISAO za Premijerligaša

 VREME JE ZA NOVI POČETAK: Nemanja Mihajlović POTPISAO za Premijerligaša

Foto: MN Press

Nemanja Mihajlović je bio jedan od najvećih talenata u srpskom fudbalu, ali posle sjajnih partija u partizanu nije sve išlo željenim tokom.

Bivšeg asa Partizana ćemo gledati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, gde će igrati za osmoplasirani tim Slogu iz Doboja.

– Ambicije su uvek na najvišem nivou. Ono što želim da naglasim je da je za odluku o mom dolasku odvdje presudila možda i želja ljudi da ja dođem ovde. Mnogo je drugačije kada osetite toliku želju da vas neko želi u klubu i veruje u vas. Izuzetno sam srećan zbog dobrodošlice. Juče sam stigao, upoznao se sa igračima, odradio trening i mogu reći da taj period adaptacije zaista neće dugo trajati. Mislim da ovde imam sve što mi je potrebno da pružim maksimum i da pomognem klubu i odužim ljudima na ukazanom poverenju – rekao je Mihajlović na predstavljanju i dodao:

– Da li će biti lako, neće. Niti jedan početak nije lagan, tako da ni ovde neće biti. Par meseci sam bez kluba, tako da sigurno će trebati vremena, ne mnogo, ali će trebati da uhvatim ritam koji želim. U svakoj utakmici sa momcima idem da pobjedim. Nekada će biti to moguće ostvariti, nekada se neće desiti, naravno. Vidim da momci dobro rade, željni su dokazivanja. Koliko sam razumio nova je ekipa, ima dosta mladih igrača i srećan sam što sam ovde.

Đak generacije u Radovoj školi je imao veoma turbulentnu karijeru. Posle Rada i Partizana, otisnuo se u inostranstvo, odnosno u Herenven, da bi nakon toga igrao za poljsku Gdinju, potom turski Boluspor i Balikersirspor. Pad se nastavio nakon toga jer je završio u subotičkom Spartaku, gde je odigrao 17 utakmica, ali bez statističkog učinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *