VREĐALI GA NAVIJAČI, A ON… Vlahović postigao golčinu u dubokoj nadoknadi, pa im OVO pokazao! I sudija ga jurio (VIDEO)

 VREĐALI GA NAVIJAČI, A ON… Vlahović postigao golčinu u dubokoj nadoknadi, pa im OVO pokazao! I sudija ga jurio (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/Glengeri kontakti

Juventus je u sklopu 34. kola Serie A savladao Atalantu u Bergamu rezultatom 2:0.

Novom pobedom torinski gigant izbio je na drugo mesto Serije A i sada ima pet bodova više od petoplasiranog Milana u boju za Ligu šampiona.

Inače, svih šest konkurenata za pozicije od dva do četiri Juventus, Lacio, Inter, Milan, Roma i Atalanta igrali su između sebe u ovom kolu. Pobede su zabeležili Juventus, Inter i Milan i videćemo da li će sve tri ekipe, pored Napolija, da se plasiraju u elitno takmičenje.

Zavisiće konačan izgled tabele i od žalbenog postupka oko Juventusove kazne od 15 bodova, koja je privremeno stavljena van snage, do okončanja žalbenog postupka. A očekuje se da on bude okončan ovog meseca.

Trenutno se ovih šest ekipa nalazi unutar osam bodova, tako da bi oduzimanje 15 bodova Juventusa itekako značajno promenilo izgled tabele.

Što se tiče okršaja u Bergamu golovi su pali u drugom poluvremenu. Bravu Boginje otključao je 19-godišnji Iling Džunior u 56. minutu, a konačnih 2:0 postavio je Dušan Vlahović u sedmom minutu nadoknade.

Srbinu je ovo druga vezana utakmica u kojoj je postigao gol u Seriji A, pošto je prethodno postio na 11.

Navijači Atalante su inače nekoliko minuta pre pogotka vređali Vlahovića. Srbin ih je ućutkao na najbolji način i rukom to gestikulirao. Sudija je pokušao da ga spreči, no nije uspeo.