VREĐALA MI ŽENU DA IMA 100 KILA, DA JE VEĆA OD MENE: Miki progovorio o komšiji koji mu je ZAPALIO KUĆU!

 VREĐALA MI ŽENU DA IMA 100 KILA, DA JE VEĆA OD MENE: Miki progovorio o komšiji koji mu je ZAPALIO KUĆU!

Minulog vikenda zadrugar Miki Đuričić mogao je da ostane bez kuće kada mu je komšija iz Kupinova uleteo u dvorište i benzinom zapalio dom.

Na svu sreću, vatra je brzo primećena, požar ugašen, a piromanu Darku L. je određeno zadržavanje do 30 dana.

Đuričića, koji se nalazi u rijalitiju, produkcija je obavestila i sad je cimerima ispričao šta se desilo vani.

  • I tu u Kupinovu imaš neke komšije koji nisu tu dolazili 20 godina. Ćale im se obesio, sve ludaci. Ima na primer brat i sestra i mama. Niko ih 20 godina nije video. Došli, valjda nemaju gde, prodali gajbu. Taj mali nije tačan, alkoholičar, mentalno poremećen, bacio se ženi pod auto, umalo da ga zgazi. Pa kad se tako desi, ma pusti, dečko nije normalan, leči se… I zamisli, ti uđeš u rijaliti, i Mirko, na primer, ode na posao, a taj krene da ti obija kuću usred bela dana i na kraju ti zapali kuću benzinom. On ne može u zatvor već u ludnicu pošto nije normalan – pričao je Miki u Zadruzi, priznajući da je psovao D.L, sestru piromana.
  • Celi komšiluk ne zna šta će s njim. U četiri ujutro ustane i kosi travu. U njemu trideset kila, nemaš ga šta videti. Mogao je zapaliti kuću. Plus ta sestra bolesnica isto. Nikad nisu čuli ružnu reč o meni, čak sam bio dobar s njihovim ocem. Ja ne znam 20 godina di je žena. Kad ona mene blati među te fanove. Vređa ženu kao “ima 100 kila, veća od njega, on je isti ko moj brat, samo pije lekove”. Odveli su ga u ludnicu, neće u zatvor – pričao je Đuričić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: IVAN NEŠKOVIĆ “IZMEĐU DVE VATRE” O DISKVALIFIKACIJI: Nisam mislio na dete, bio sam gladan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *