“VRAG MI NIJE DAO MIRA” Izbezumljena komšinica ubijenog kod Kikinde zatekla pravi HOROR – Nije zaslužio da tako završi!

 “VRAG MI NIJE DAO MIRA” Izbezumljena komšinica ubijenog kod Kikinde zatekla pravi HOROR – Nije zaslužio da tako završi!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Zločin kakav Kikinda ne pamti. U prigradskom naselju Železnički novi red, u svojoj porodičnoj kući, desilo se neviđeno ubistvo.

Muškarca je, kako se sumnja, jutros ubio čovek iz Ruskog Sela i onda se obesio u potkrovlju iste kuće. Prema prvim, nezvaničnim saznanjima, motiv za ubistvo bila je – ljubomora. Komšije kažu da je ubijeni nekoliko godina bio u vezi sa udatom ženom, koja je čak imala i unuke.

Navodno je to žena, čiji je muž radio u inostranstvu i, kako se priča, znao je za njihovu vezu. U noći između ponedeljka i utorka ta žena bila u  kući nastradalog i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila.

– Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se čovek vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže jedan komšija.

Ubijeni je sam živeo u kući u Železničkom novom redu. Nije se ženio i nema decu. Ima više braće i sestara. Radio je kao kondukter u javnom preduzeću, a prošle godine se penzionisao. Njegove komšije svedoče da je bio vrlo dobar čovek, odmeren, sa svima u dobrim odnosima i spreman da učini uslugu.

– Nije zaslužio da tako završi. Znali smo da je u vezi sa tom ženom. Ona je dolazila tu i noćivala. Ja sam mu čak govorio da prekine tu vezu, jer ona ima i unučad, ali bi se on onda malo naljutio na mene. Nažalost, dogodilo se najgore – potresen priča komšija i prijatelj koji živi u istoj ulici.

Čovek se juče ujutru nije pojavio kod komšija, sa kojima je redovno pio kafu.

– Moj muž ga je pozvao telefonom, nije se javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Kada je muž prišao bliže jasno se videla krv. Pozvali smo komšinicu koja radi u policiji, jer mi od straha nismo mogli ni da se setimo broja. Ona je obavestila policiju, brzo su došli. U kući su najpre našli mrtvog komšiju, a u potkrovlju drugog čoveka, koji se tamo obesio – ispričala je komšinica čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.