VOZILA TRAMVAJ, HRAMLJE, NOSI ŠTAP… Komšije otkrile detalje o baki “dileru” iz Zemuna: Ranac je uvek nosila sa sobom

 VOZILA TRAMVAJ, HRAMLJE, NOSI ŠTAP… Komšije otkrile detalje o baki “dileru” iz Zemuna: Ranac je uvek nosila sa sobom

Foto: MUP Srbije

Baka (78) iz Zemuna uhapšena jer je u njenom rancu nađeno skoro pola kilograma droge, digitalna vagica za precizno merenje i hladno oružje u šumi u naselju Galenika.

Hapšenje se dogodilo u Ulici Svetozara Papića, kada je Interventna jedinica 92 slučajno naletela na osumnjičenu.

– Interventna jedinica u utorak je patrolirala ovim krajem grada i u jednom trenutku primetili su kako se nešto pokreće iz žbunja. Kada su se pripadnici MUP približili niskom rastinju videli su baku koja je u tom trenutku bacila ranac – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Opkolili su je, a zatim su otvorili ranac koji je prethodno bacila. Naime, u njemu je nađena droga, vagica za precizno merenje i nož.

MUP Srbije povodom slučaja babe dilerke oglasio se saopštenjem, gde su između ostalog naveli da su u akciji učestvovali pripadnici MUP u Beogradu, Interventne jedinice 92 i PS Zemun i to u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

– Policija je osumnjičenu zatekla pored puta u šumi u Zemunu sa rancem, u kome je pronađeno oko 400 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i digitalna vagica – stoji u saopštenju MUP, gde dodaju da se osumnjičenoj na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Komšije uhapšene dilerke kažu da su šokirane njenim razlogom hapšenja.

– Krajnje smo iznenađeni da je dilovala drogu. Živimo u ludom vremenu, ali je ona uvek delovalo pošteno, i nikada ne bi mogli da je povežemo sa kriminalom – kažu oni i dodaju da policija nikada nije zakucala na njihova vrata.

Ona je nekada radila u GSP i vozila je tramvaj! Hramlje, nosi štap i živi sa sinom, dok njen drugi sin živi i radi u Sloveniji, gde je osnovao porodicu.

Komšije objašnjavaju da se osumnjičena nije odvajala od ranca koji je nađen u šumi.

– Ranac je uvek nosila sa sobom i nigde nije išla bez njega. Doduše nismo znali čime se bave sin i ona, ali su navodno uvek trgovali s nečim, a sada znamo i s čim. Živeli su skromno i povučeno, a na mestu gde je uhapšena ima baštu – kažu žitelji ovog dela Zemuna.

– Odavno imaju baštu u tom delu šume koja se nalazi preko auto-puta i seju nešto. Nije isključeno da je to marihuana. Iznenadi se čovek kada sazna da zapravo nema pojma ko živi u njihovom okruženju.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *