“VOLELA BIH DA ZABORAVIM SVE LOŠE STVARI!” Luna progovorila o gubitku bebe i strahu zbog OPERACIJE!

 “VOLELA BIH DA ZABORAVIM SVE LOŠE STVARI!” Luna progovorila o gubitku bebe i strahu zbog OPERACIJE!

Pobednica “Zadruge 2” i pevačica Luna Đogani, sumirala je 2022. godinu i otkrila sa kojim će ciljevima i planovima zakoračiti u 2023. godinu.

Ova godina je za nju bila itekako teška i bolna, te je tom prilikom otkrila koliko se razočarala u osobe koje nisu bile tu u najtežim momentima koje je proživljavala.

Luna Đogani

Nije krila da joj je uloga majke promenila život iz korena, kao i na šta je potrošila vrtoglavu svotu novca koju je osvojila u Las Vegasu. Za početak je otkrila zbog čega je bila najponosnija na sebe u ovoj godini.

– Zbog jačine koju sam imala u svim losim situacijama koje su nas zadesile. Smatram da se svi ljudi koji su trebali da se udalje od mene to i uradili – iskrena je Đoganijeva.

Rekla je i po čemu će pamtiti godinu na izmaku, a šta bi volela da zaboravi.

– Pamtiću ovu godinu po Mijinom krštenju i rođendan i po odlasku u Ameriku, a volela bih da je zaboravim zbog svih loših stvari koje su se desile, a bilo ih je dosta nažalost… – rekla je setna pevačica.

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna je imala intervenciju dojke, otkrila je kako se osećala u periodu pre operacije i tokom oporavka od iste.

– Pa bila sam uplašena, ali sam bila u odličnim rukama i sve se super zavrsilo. Svi koji su trebali da budu uz mene su bili.

Progovorila je i o nedavnom gubitku bebe.

– Bilo je tužno ali sam shvatila da je to tako sada i idemo dalje. Mlada sam i zdrava i hvala Bogu imaću još dece. Mnogo lakše to podneseš kada već imaš jedno živo i zdravo dete, zahvalna sam na tome. Naravno da planiram još dece i radujem se tome.

Luna Đogani

Osvojila je veliki novac u kazinu u Las Vegasu, a evo na šta ga je potrošila.

– Opustila sam se više u šopingu i kupila sebi i dragim ljudima lepe poklone. Uložili smo u neke naše projekte, vikendicu… – zaključila je bivša zadrugarka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.