“VODA JE BILA LEDENA, NISAM ZNAO GDE SU ŠAHTE” Poznati Srbin napadnut jer je spasavao ljude iz potopljenih automobila u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

 “VODA JE BILA LEDENA, NISAM ZNAO GDE SU ŠAHTE” Poznati Srbin napadnut jer je spasavao ljude iz potopljenih automobila u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/dnevnadozabeograda

Beograd i Srbiju je juče pogodilo snažno nevreme koje je nanelo veliku materijalnu štetu mnogim domaćinstvima, kao i vlasnicima automobila. Oluja je rušila drveće, strujne kablove, bandere, poplave su bile svuda po gradu, a automobili potopljeni.

U jednoj takvoj situaciji, iz potopljenog automobila se na krov istog sklonila ženska osoba koja je dozivala u pomoć, a sa njom je bila još jedna osoba. U tom trenutku se pojavlje poznati pesnik Stevan Lalović, koji nesebično i hrabro ulazi u vodu do pojasa da pomogne ljudima.

@dnevnadozabeograda Pesnik Stevan Lalovic nesebicno i hrabro ulazi u vodu da pomogne ljudima. Beograd, Bezanijska Kosa. #tiktoksrbija #srbija #serbia #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #dnevnadozabeograda #beogradinfo #srbija #serbia ♬ original sound – Dnevna doza Beograda

Cela situacija se odvija na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, a trenutak tog herojskog čina zabeležen je kamerom i objavljen na TikTok-u.

Potom su se nizali komentari na račun ovog hrabrog mladog čoveka, bilo je veoma solidarnih i pozitivnih komentara, ali nažalost i onih u kojima se mladom pesniku rugaju i omalovažavaju njegov postupak vredan svake pohvale, pa je i on rešio da se uključi u raspravu komentarišući ceo događaj i izražavajući žaljenje što pojedini ljudi tako komentarišu njegov herojski čin.

Foto: Printscreen

– Hladno mi je kad čitam zlobne komentare i pitam se kuda ide ovaj svet? – napisao je Lalović.

Potom mu jedna sugrađanka odgovara: “Šta su to ‘zlobni komentari’?”

Foto: Printscreen

– Hvala na komentaru. I da ne postoje postoje zlobni komentari. Sve su to ljudi…Svako gleda iz nekog određenog ugla na sve ovo. Ja sam ušao u vodu ne znajući da me neko snima. Nisam znao gde su šahte. Voda je bila prepuna granja od oborenog drveća. Voda je bila ledena kao led – odgovorio je Lalović, na šta mu je druga sugrađanka odgovorila: “Bravo za Vas, svaka Vama čast i čest!”