VLASNIK MENJAČNICE IZ VETERNIKA UBIJEN NOŽEM? Isplivali novi detalji jezivog zločina, pre ubistva dobio poruku (VIDEO)

 VLASNIK MENJAČNICE IZ VETERNIKA UBIJEN NOŽEM? Isplivali novi detalji jezivog zločina, pre ubistva dobio poruku (VIDEO)

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/Shutterstock

Na telu muškarca (47), vlasnika menjačnice, čije je telo pronađeno u novosadskom naselju Adice, bilo je više ubodnih rana, nanetim najverovatnije nožem.

Telo je preneto u Institutu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti, a istražni organi rade na prikupljanju svih dokaza i utvrđivanju identiteta počinioca.

Novosadska policija intenzivno traga za osumnjičenim za ubistvo.

Telo muškarca pronađeno je iza automobila “fiat 500” u utorak uveče oko 20.15 sati u Adicama. Ko je i zbog čega usmrtio vlasnika menjačnice za sada se ne može precizno reći, a ne isključuje se mogućnost da s obzirom na posao kojim se bavio reč o dužničkom odnosu između žrtve i ubice.

Poznanici tragično nastradalog navode da je u utorak popodne bio sa prijateljima kada je preko mobilnog telefona dobio poruku od nekoga. Navodno je otišao da se vidi sa tim čovekom, a šta se kasnije dešavalo ni njima nije poznato.

– Bio je divan čovek i uvek spreman svima da pomogne. U Novi Sad se doselio pre 30 godina iz Konjica. Vodio je miran život i nije imao nikakve veze sa osobama iz kriminalne sredine i zato nam nije jasno ko bi mogao da mu na takav, najstrašniji način, naudi – kaže jedan poznanik tragično nastradalog vlasnika menjačnice.