VLADAN (48) IZ BEOGRADA NESTAO NA LETOVANJU U CRNOJ GORI: Krenuo ka Ulcinju autom i od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

 VLADAN (48) IZ BEOGRADA NESTAO NA LETOVANJU U CRNOJ GORI: Krenuo ka Ulcinju autom i od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedeljak tokom letovanja u Crnoj Gori. Njegova porodica poslala je apel i zamolila sve za pomoć. Kako kaže njegova sestričina Svetlana Kukić, Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati tokom odmora u Crnoj Gori.

Prema njenim rečima, Vladan je u ponedeljak iz pravca Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom “fiat idea” teget boje i od tada mu se gubi svaki trag.

– Sa brda kod plaže Utjehe (plaža između Bara i Ulcinja) krenuo je ka Ulcinju da zameni ulje bez dokumenata, samo sa telefonom i nešto novca. Nije imao majicu na sebi – kaže zabrinuta sestričina. Svetlana ističe da je tog jutra krenuo sa jakim bolovima.

Foto: Privatna arhiva

– Imao je jake bolove u stomaku (imao je pankreatitis krajem prošle godine) i išao je redovno na kontrole ali ne znamo da li je to ponovni uzrok bolova – dodaje ona. Vladanova sestričina napominje da se nikada nije dešavalo da ovako nestane.

– Ima porodicu i nikada ih nije napuštao – dodaje ona. Vladan ima dve tetovaže na levom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu. U ponedeljak ujutru krenuo je svojim automobilom, teget fiat idea, registarske tablice BG 1986 ST.

Nestanak je prijavljen policiji Crne Gore i oni ga traže od juče. Porodica je kontaktirala i sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori. Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obaveste policiju ili jave njegovoj porodici na ove brojeve telefona:

0646153909 – Dragica Stanković

0600769048 – Snežana Kukić (njegova sestričina)