“VIŠE BRAKOVA RASTAVILA NEGO ŠTO JE MATIČAR SASTAVIO” Car pobesneo kao zver zbog Ane – Zvezdan ne bi mrava zgazio!

 “VIŠE BRAKOVA RASTAVILA NEGO ŠTO JE MATIČAR SASTAVIO” Car pobesneo kao zver zbog Ane – Zvezdan ne bi mrava zgazio!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević ušao je sinoć u Belu kuću kako bi, tokom finalnog izbacivanja porazgovarao sa zadrugarima. 

Njegov drugi sagovornik bio je Filip Car, koji je, kao po običaju, imao šta da kaže. 

– Ne mogu se obuzdati. Nije to dva tri dana, to traje jedan doređeni period. Ja sam prva osoba koja je ušla u konflikt sa Anom Ćurčić, ne libim se. Ono što mi je na umu to mi je na drumu. Ne mogu gledati da se žena zagrlila sa Majom i Slađom, Maja govori kao ”jedva čekam superfinale”. Žena sa Slađom likuje što je ispao dečko koji je svima bio dobar i ja smatram da dečko ne bi mrava zgazio. Dečko je beogradsko dete – rekao je Car.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mislim da je ona pokazala da je ona mangup. To je dečko jedan koji je sa majkom, ostao je bez oca, koji je bio legenda. On je dečko isto do ja*a. Ti se sećaš mene i Mensura, ali ruka ruci zadnji dan, želim ti sreću i to je. Pala mi je roletna za neke stvari, kad sam video da se ona i Slađa raduju. Tako su likovali pre neki dan kad je Šarmen izlazila, devojka ne zna ni gde će izaći – rekao je Car.

– Ona je smislila u dva sata rafalnu paljbu. Svaka čast svakome, ali ne možeš se družiti sa takvim ljudima i smišljati neku priču. Ja sam jadna ali su mi prijateljice Slađa i Maja, zbog njih rastavljeno više brakova nego što je matičar sastavio.

– Žena kaže da ima salon, najbolji kozmetičar u gradu, nije napravila ništa. Kaže iglica joj treba. Idem od banalnih stvari. Slošilo mi se od njene priče, od njenih nekih stvari, od torte za kocku, do poezija, do tih kontradiktornosti- rekao je Car.

Filip Car je zatim progovorio o Aninom odnosu sa Acom Bulićem.

– Ja sam za tog čoveka čuo sve najbolje i u Zadruzi i napolju. Moje mišljenje je da je iskoristila i tog čoveka. Iskomercijalizovala je prijateljstvo sa njim i njegovu pomoć. Od toga je napravila neke stvari. Svakoga je zloupotrebila – rekao je Car.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Je l’ neko od njih zloupotrebio nju? – pitao je Darko.

– Ja to ne znam- rekao je Car.

Filip je progovorio i o komentarima Maje Marinković na konto njegove veridbe sa Aleksandrom Nikolić.

– To su njene fore da uđe sa mnom u neki konflikt u raspravu. Još će ona pokušati ako bude ”narod pita” da dopre do mene. Ne može. Kad dobije pedalu, onda će valjda shvatiti kako stoje stvari- rekao je Car.

– Meni toliko nije bizarno šta Maja iznosi nego što je Ana sa njom. Kako ona zna kada se nije bavila ničijim životom, koji kuća- posao, gde je nestao taj posao i ta kuća? Znam da je jako veliki bizar i apsurd da sedi na stepenicama pored Maje i Slađe, da se ona sa njima nadopunjuje da su istomišljenici. Ja da nekome ne kažem da je narkoman, ko 10 godina pije tablete za smirenje, za mene je to narkoman. – rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.