VIKTORIJA MITROVIĆ SE UDAJE ZA MESEC DANA: Ovo su svi detalji venčanja, a tek da čujete gde će na MEDENI MESEC

 VIKTORIJA MITROVIĆ SE UDAJE ZA MESEC DANA: Ovo su svi detalji venčanja, a tek da čujete gde će na MEDENI MESEC

Bivša učesnica Zadruge i starleta, Viktorija Mitrović, prošla je pravu golgotu tokom, ali i nakon učešća u rijalitiju.

Međutim, kako je SrbijaDanas prva prenela vesti da se Viktorija verila, tako Vam sada donosimo detalje venčanja koje će se dogoditi u avgustu.

 Doneli smo odluku da se venčamo u avgustu, venčanje će biti održano u Zagrebu, a posle idemo u Dubai na medeni mesec – rekla je Viktorija vrlo uzbuđena.

– Svi ćemo se skupiti u Zagrebu, kuma mi dolazi iz Švajcarske krajem meseca i biće tu do svadbe, a kum nam je ovde. – rekla je Viki, a na pitanje kako je njena porodica prihvatila njenog izabranika Tonija, ali i kako su njegovi prihvatili nju, Mitrovićka nam je rekla:

Foto: Privatna arhiva

– Moji su ga prihvatili skao i njegovi mene. U suštini niko se ne meša a nama je lepo i uživamo – dodala je.

Na pitanje kako je njena ćerka Mira, prihvatila Tonija, Viki je rekla:

– Mira, ja i on smo sada zajedno ovde, polako se privikavaju jedno na drugo, za sada nam je lepo, sve ide pravim tokom. – rekla je Viki za SrbijaDanas.

NECENZURISANI SNIMAK VIKI MITROVIĆ:

Na internetu se pojavio necenzurisani privatni snimak Viktorije Mitrović, a Viki se oglasila te potvrdila da je baš ona na snimku, te otkrila o čemu je reč:

 Da, to sam ja, to je moj privatan snimak. Toni i ja smo se zezali i snimali, a onda sam okačila to na svoj “Only fans” – rekla je Viki i dodala:

Foto: Srbija Danas

 Imam dva profila na ovoj platformi i super mi je krenulo. Videla sam da je to lak način zarade, a zašto onda ne bih i ja unovčila nešto što je tako lako, koliko je teško slikati svoje zgodno telo. Toni me podržava u svemu, pa i u ovom poslu, smatram da je baš super krenulo, a tek je početak – rekla je Mitrovićka za SrbijaDanas.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.