VIKALA: “UBIĆU TE!” Kija i Sloba ćute o okršaju u njegovom stanu! Kockareva POBEGLA OD POLICIJE

 VIKALA: “UBIĆU TE!” Kija i Sloba ćute o okršaju u njegovom stanu! Kockareva POBEGLA OD POLICIJE

Gotovo da nema događaja u rijalitiju “Zadruga” koji je masovno uzbudio široke narodne mase kao što je to bio slučaj sa javnom preljubom Slobodana Radanovića. Pevač je pred očima miliona gledalaca prevario suprugu Kristinu Kockar sa rijaliti-cimerkom Lunom Đogani.

U prvoj sezoni TV formata, “Zadruga” 2017. godine, pokrenuta je priča čiji akteri i do dana današnjeg neretko bivaju smešteni u istu priču, premda su svako za sebe nastavili odvojene i nezavisne živote.

Luna, Kija i Sloba

Nekadašnji preljubnici Sloba i Luna danas ne žele da čuju jedno za drugo i žive u harmoničnim bračnim zajednicama. Đoganijeva se udala za Marka Miljkovića, sa kojim ima kćerku Miju. Radanović je sreću pronašao pored supruge Jelene. Pevač, takođe, nema kontakt sa bivšom ženom Kijom, sa kojom se često prepucavao putem društvenih mreža i medija, nakon razvoda.

Događaj koji je posebno ostao urezan u sećanju ljudi koji su pratili događanja iz ljubavnog trougla Luna – Sloba – Kija je napad Kockareve na bivšeg supruga.

Kako su tada mediji pisali, Kristina je 2019. godine napala Slobodana u njegovom stanu, i tom prilikom rekla da će ga “izbosti nožem i ubiti”.

Kija Kockar

Kako “Blic” tada nezvanično saznao iz MUP-a, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla: “Sad ću da te izbodem nožem i ubijem”.

Nakon toga, pevač je pozvao policiju, a Kockareva je otišla pre njihovog dolaska. Sve se odigralo oko 5 časova ujutru.

– Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se… Taj nož je bio tup – ispričao je Sloba inspektorima, a preno je tada “Blic”.

Sloba-Radanović

Bivši supružnici nikada nisu otkrili šta se tačno dogodilo te noći. 

– Jedva čekam da se udam ponovo, pa da pričamo o mom drugom suprugu – rekla je Kija nedavno, kako bi istakla da ne želi više nikada priča o svom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.