VIDIM GA JOŠ DUGO U CRNO-BELOM DRESU: Otac Partizanovog ključnog igrača bacio Grobare u trans

 VIDIM GA JOŠ DUGO U CRNO-BELOM DRESU: Otac Partizanovog ključnog igrača bacio Grobare u trans

FOTO: MN Press

U paklenoj atmosferi košarkašai Partizana su okviru 30. kola srušili lidera Evrolige Olimpijakos i napravili džinovski korak ka plasmanu u TOP 8. Bilo je mnogo junaka velike pobede crno-belih svakako je bio i Dante Egzum koji kako sezone odmiče pruža sve bolje partije. Jedan od 20.0003 navijača u Areni je bio Danteov otac Sesil koji je došao u Beograd da podrži svog sina.

– Osećam se kao kod kuće. Jednostavno takav mi je osećaj i van dvorane, a posebno u dvorani gde je bilo prelepo. Sjajni navijači koji su od prvog momenta na nogama, navijaju za svoj tim, navijaju za mog sina. Prelepo veče, oduševljen sam – rekao je Sesil Egzum za Mocart sport.

Egzuma posle ovajvih izdanja u Partizanu mnogi već sele nazad u NBA ligu, gde je 2014. godine izabran za petog pika na draftu, ali Danteov otac ne misli tako.

-cVidim ga kao igrača Partizana na duge staze ako klub odluči da mu ponudi novi ugovor, prelepo mu je ovde, porodica takođe može da ga poseti pa ni to nije problem, vidim da se lepo oseća u Beogradu i klubu – smatra Danteov otac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *