(VIDEO) JEZIVA SCENA U URGENTNOM – Dejan Dragojević U CENTRU INCIDENTA: Otkriveni stravični detalji

 (VIDEO) JEZIVA SCENA U URGENTNOM – Dejan Dragojević U CENTRU INCIDENTA: Otkriveni stravični detalji

Svake srede u 20h! Emisija “Između dve vatre”

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga” i miljenik velikog broja gledalaca ovog rijaliti formata Dejan Dragojević gostovao je u specijalnom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.

Tom prilikom Dejan je između ostalog otvoreno govorio o svom potresnom iskustvu u Urgentnom centru, kada je “pukao”, pa se isekao flašama i čašama po glavi i ozbiljno se povredio, i taj incident je pratilo nekoliko miliona ljudi, budući da se sve dogodilo pred kamerama.

On je prvi put govorio o dešavanjima iz Urgentnom, ali i detaljima koji su prethodili njegovom izlasku van rijalitija, ali i po povratku u Šimanovce.

– Bilo je dosta ljudi u Urgentnom, čovek skida majicu “Deki, legendo”, ovamo mu ćerka povraća, baš je bilo strašno, svi ti prizori, a svi mi prilaze, onda vidim sve te ljude, pa žena koja mi je ušivala glavu kaže: “Jao, pa ti nisi normalan, kako će ti mama reagovati!” i onda razmišljam, kada mi ona govori to, u tom trenutku ja se vraćam i vidim mamu i Davida i nije mi bilo dobro – govorio je Dejan u ekskluzivnoj ispovesti u emisiji “Između dve vatre“, pa ispričao anegdotu koju je zapamtio kada je napravio incident:

– Bilo je minut do 12, 12 na primer, otprilike, i pazi ovo, ulaze trubači posle mene, i neko je išao ka hotelu, ja mislim Đedović i vidi papirić i šutne ga i uzme papirić i podigne ga, a na njemu piše “Kako se osloboditi zlih duhova”, nešto tako. Sve je bilo grafitnom olovkom, flomasterom napisano, mi to tamo nemamo. Sve je pisalo nešto čidno, mislim, naša slova, ćirilica ili latinica, ne mogu da se setim, ali nije na arapskom. Zamisli! Tu noć! Kako su mene izveli i trubači ušli, našli su taj papir – pričao je Dejan u čudu.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta:

BONUS VIDEO: Kristijan Golubović NIKAD BRUTALNIJI o Braći Dragojević: “VRATI SE U SELO VETERNIK I SADI KUPUS, BUDI MIRAN!”