(VIDEO) DŽIP U PUNOJ BRZINI ULETEO U PERIONICU U BEOGRADU I GAZI RADNIKA! Dramatična scena u tržnom centru – povređeni se BORI ZA ŽIVOT

 (VIDEO) DŽIP U PUNOJ BRZINI ULETEO U PERIONICU U BEOGRADU I GAZI RADNIKA! Dramatična scena u tržnom centru – povređeni se BORI ZA ŽIVOT

Foto: Printscreen

Pomahnitali BMW udario je u automobil “kija”, a zatim silovito odbacio, pa prešao preko radnika auto-perionice u Novom Beogradu. Teška nesreća dogodila se juče u Novom Beogradu, a radnik je zadobio teške telesne povrede i se bori za život.

Naime, radnik perionice (38) u TC Novi Merkator na Novom Beogradu zadobio je teške telesne povrede opasne po život kada je juče pomenuti BMW uleteo u perionicu i pokosio ga i oštetio više vozila i okolni inventar.

Radnik perionice, kako se saznaje, ima višestruke prelome rebara, obe ruke i karlice.

Podsetimo, u TC “Merkator” na Novom Beogradu , čovek iz BMW-a je u perionici zamolio da se izvade i operu patosnice na vozilu kada je jedan od radnika prišao da to uradio.

Osumnjičeni za povređivanje je privrednk D. P.

Međutim, on je iz nepoznatih razloga stisnuo pun gas na BMW-u i uletio unutra pri čemu je udario crnu “kiju” koja je bacila radnika u zid, a potom je džip prešao preko njega i zabio se u levu prostoriju.

Treće Osnovno javno tužilaštvo naložilo je zadržavanje do 48 sati za vozača BMW X5 zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti.