“VIĐEN JE I SNIMLJEN” Sestra Radovana koji je NESTAO u Grčkoj otkrila nove DETALJE

 “VIĐEN JE I SNIMLJEN” Sestra Radovana koji je NESTAO u Grčkoj otkrila nove DETALJE

Foto: Facebook

U potragu za nestalim Kikinđaninom uključeni su srpska i grčka policija, ali i Interpol.

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini.

Grčka intenzivno traga za državljaninom Srbije, Radovanom Juračićem, koji je nestao kada je navodno iz Atine brodom krenuo do ostrva Kos.

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica.

O njegovom nestanku govorile su sestra i supruga nestalog Radovana.

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale policiju, i da daju sve od sebe.

– On se javio sa broda da je ušao na brod i da će se javiti ujutru kad stigne na Kos, međutim to se nije desilo.

Pomaže nam srpska ambasada u Grčkoj. Čovek iz amabasade je u kontaktu sa policijom, oni su angažovani, pretražuju kamere, spisak putnika na brodu. 

Telekom Srbija je poslala zahtev za odobrenje da mu uđu u trag u telefon. Javila nam se grčka novinarka iz njihove emisije u kojoj će biti sve o njihovom nestanku, tako da uglavnom sve što smo mogli i što je u našoj moći, policija, Interpol, sve… – kažu zabrinute žena i sestra.

Kada su kontaktirale brod na koji se navodno ukrcao suprug i otac, rekli su im da nemaju ovlašćenje da daju spisak putnika, ali da će ga dati policiji.

– Želimo da kažemo da ako ga je neko video da nam se jave, svaka pomoć je dobrodošla. Nadam se da će ga neko videti i da će nam javiti, a ako bilo šta čuju da nam jave – rekla je Juračić, rasplakavši se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *