“VIDELA SAM OČUHA BEZ NOGE…” Jeziva ispovest ćerke osumnjičene žene za ZVERSKO UBISTVO SRĐANA

 “VIDELA SAM OČUHA BEZ NOGE…” Jeziva ispovest ćerke osumnjičene žene za ZVERSKO UBISTVO SRĐANA

T.P. (46) iz Zrenjanina ubila je muža Srđana (42) naočigled svoje maloletne ćerke (16) koja je objasnila kako se zločin dogodio.

– Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. Videli smo telo. Videla sam očuha bez noge – ispričala je devojčica koja je svedok zločina i dodala:

– Ceo dan je ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila.

Foto: Facebook/Printscreen

Prema njenim rečima, majka je najavljivala ubistvo.

– Pre par dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi – ispričala je njena ćerka D.Lj.Foto: Facebook/Printscreen

Podsetimo, tokom noći u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. nožem usmrtila nevenčanog supruga Srđana P, a zatim telo isekla motornom testerom.

Kako se saznaje supruga je prvo uspavala muža, a potom ga nožem izbola. U nameri da prikrije zločin njegovo telo je isekla motornom testerom.

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog.

Kako se sazanje, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija.