“VIDELA SAM DA PUŠTA MUŠKARCA U STAN” Izlaze na površinu JEZIVI DETALJI života ubijenih sestara sa Bežanijske kose: A ovo me posebno začudilo…

 “VIDELA SAM DA PUŠTA MUŠKARCA U STAN” Izlaze na površinu JEZIVI DETALJI života ubijenih sestara sa Bežanijske kose: A ovo me posebno začudilo…

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Osumnjičeni je viđen kako ulazi u stan sestara negde oko Božića.

Komšinica koja živi u stanu pored ubijenih sestara (76) i (78) sa Bežanijske kose i kako je još ranije ispričala, bila je vrlo bliska sa mlađom sestrom. Kako je sada rekla, ubicu nije poznavala.

– Lakše mi je samo jer se razrešila misterija ovog ubistva. Stvarno velika tragedija. Ne znam ni zašto je imala tu vezu, ni za njega… Ali ima raznih ljudi – dodala je ona.

Potvrdila nam je i informaciju da je muškarac jednu od sestara upoznao u domu za stare, kada joj je i preminuo muž. Druga komšinica rekla je i da sestre nema ko da sahrani, kao i da nemaju nikoga ko bi mogao da preuzme njihovu imovinu. Kako se ranije pisalo komšije su negde oko Božića videla mlađeg muškarca kako ulazi u stan ubijenih sestara.

– Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac oko 30 godina, smeđe kose, ulazi u njen stan… Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam nju da mu je otvorila vrata, bila je sređena, nosila je periku, i pustila ga untra. Bila je i našminkana. Kada sam je videla tako sređenu baš sam se začudila – kratko je rekla tada druga komšinica.

Kako su nam komšije ranije ispričale, jedna od njih se lečila od duševnih bolesti.

– Pila je lekove. Nije imala kosu, uglavnom nije nosila periku. Ali taj dan kada je taj muškarac dolazio, bila je skroz sređena.

Foto: Youtube Printscreen/Republika news

Ubica presudio sebi, voleo da se kocka

Muškarac (38), koji je oko Božića ubio dve sestre (76) i (78) na Bežanijskoj kosi, pronađen je pre dva dana u automobili na parkingu sa prostrelnom ranom na glavi. Telo ubice koji je sebi oduzeo život pronašli su prolaznici, a za sobom je ostavio i oproštajno pismo.

– On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao – čuvaj mi decu – rekao je saradnik iz istrage ovog slučaja.

Porodični prijatelj ispričao je da je on voleo da se kocka pa se pretpostavlja da je novac koji je podigao sa kartica ubijenih sestara iskoristio na kockarske dugove. On je rekao i da je njegov otac već izgubio starijeg sina, a sam otac je jedva smogao snage da progovori o svemu što ga je snašlo.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali muškarca (38), koji je prekjuče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Kako se saznaje, dvostruko ubistvo izvršio je nožem i tupim predmetom. Nakon zločina, on je zaključao stan i otišao. Kao motiv dvostrukog ubistva navodi se koristoljublje, a navodno je bio u emotivnoj vezi sa jednom od njih. Ubica je iz stana nakon zločina odneo mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara sa koje je podigao milion dinara. Ubica nije bio u dobrim odnosima sa svojom suprugom, a veče pre samoubistva proveo je u kafani.