VEZA IM JE NA IVICI – Tamaris otkrila da je Adam OGRANIČAVA i NE MOŽE DA JE PRATI: Najavila je RASKID?

 VEZA IM JE NA IVICI – Tamaris otkrila da je Adam OGRANIČAVA i NE MOŽE DA JE PRATI: Najavila je RASKID?

Odnos Adama Đoganija i DJ Tamaris bila je sledeća tema u emisiji “Pitanja novinara”.

– Da li te je Adam spustio i ograničio, čim ti ne dozvoljava da se družiš sa drugim ljudima u Beloj kući? – pitao je novinar.

– Mi smo drugačiji, zavisi ko nam kako prija. Ja funkcionišem kao neko ko je liberalan i ako sam zauzeta i imam momka, nomralno je da se osoba druži i izlazi bez mene. Ako njemu nešto ne odgovara ili ne može da me prati okej je da ne budeš u nekom odnosu. Ne mislim da nećemo biti, mnogo toga čovek kaže, pa demantuje. Ja imam potrebu da se družim sa ljudima, takva sam – pričala je ona.

– Ja ne znam koga sam njoj zabranio. Ona je imala sukob sa Mikicom, nema ništa protiv njega, ali sa njim neću da sedim jer znam da njoj to smeta. Ja samo isto to očekujem od nje. Ja očekujem ono što ja radim da radi i ona. Imamo takav odnos da buvkalno sve što ona bude radila, radiću i ja i to je korektno. Do sad sam imao osećaj da se ja više dajem – pričao je Adam.

– Pričali smo danas i nije mi se dopalo kad je rekao da ima konflikte u kući zbog mene. Ja ne želim u odnosu da budem razlog što neko neće biti dobar sa nekim. Što se tiče Mikice, ja dosta prećutim neke stvari da ne bi došlo do glupe situacije. Neću da kanalim čoveka i da bude da su meni svi krivi. Mikica je oženjen čovek ne želim da se nešto drugačije protumači. Ako želi da zna svaku glupost neka zna i za to. On me je napao da ga izazivan na konflikt, ali ako napada Adama Labunskog, onda… Ne želim da se pravdam. Ako može na normalan način, ako ne svako ima pravo da radi stvari. Mene gleda moja porodica ovde, imam poštovanje prema njegovoj porodici. Ne treba mi da odgovaram ružne reči. Ja potenciram zdrav odnos ili nikakav – nastavila je Tamara.

– Adam Labunski ima 31 godinu, a Mikica 44. Ja njemu mogu da uzvrtim koliko je i bilo, treba da se stane. Što se tiče Adama nikad ne bih poslao devojku, a vidiš da je dečko pored nje, da ti donese viljušku, pa sam mu samo objasni. Ja njega nisam opsovao, ali sam bio jako drzak – dodao je Adam.

– Uvek ja budem pogrešno shvaćena. On provocira jako nismo: “Pozdrav za Crnu Goru”, jer mije odale bivši dećko. Ja se svog bivšeg dečko na stidim – govorila je Tamaris.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović u emisiji “Između dve vatre” PRIPRETIO Dejanu? pa najavio POVRATAK u Zadrugu

Pročitaj još