VENČANJE U TAJNOSTI – Stanija Dobrojević odlučila da ne čeka više i stane na ludi kamen! Prelepa kao i uvek

 VENČANJE U TAJNOSTI – Stanija Dobrojević odlučila da ne čeka više i stane na ludi kamen! Prelepa kao i uvek

Foto: Shutterstock, ATA images

Stanija Dobrojević, prva i najvoljenija starleta, pravi svadbu na Karibima.

Njeno srce je osvojio anonimni mladić sa ovih prostora koji dugo živi i radi u inostranstvu. 

Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja “pala” je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upznali. “Odlepila” je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete, otkriva Stanijina drugarica.

Stanija Dobrojević

Ona dodaje da je atraktivna starleta već dobila verenički prsten:

Pozvala me je prošlog meseca i rekla mi da se verila! Ispričala mi je da je s dečkom bila na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Pripremio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kom su odseli i izvadio prsten. Oduševila se! Sad su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do svadbe. Malo mi je sve to delovalo prebrzo, pa sam je pitala da li je trudna, ali mi je rekla da nije.

Stanija-Dobrojević

Prema njenim rečima, romantično venčanju prisustvovaće samo najbliži članovi porodice.

Čim se verila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da priprema venčanje na Karibima, kao i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije pričala kako želi veliku i glamuroznu svadbu. Očigledno je odustala od toga.

Mada će venčanje biti intimno, starleta ipak želi bajku.

Sad je u potrazi za dekoraterom, jer želi da sve bude u njenoj omiljenoj roze boji. Čak će imati i roze cveće u kosi. Kaže da će ona biti Barbi, a mladoženja Ken – priča Stanijina prijateljica.