VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Štoper PROPUŠTA početak sezone!

 VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Štoper PROPUŠTA početak sezone!

Foto: MN Press

Ekipa Crvene zvezde danas putuju u Sloveniju gde će obaviti drugi deo letnjih priprema. Loše vesti pred ovaj put su i te da će šampion Srbije biti lišen pomoći štopera Radovana Pankova kom sledi neočekivana pauza.

Naime, tokom utakmice protiv Jedinstvo Puteva na pripremama na Zlatiboru, Pankovu su stradali ligamenti zgloba, te mesec dana neće biti spreman za trenažni proces,  javlja “Sportski žurnal”.

Ekipa Dejana Stankovića je tako ostala na dvojici standardnih štopera – Strahinji Erakoviću i Aleksandru Dragoviću – dok je tu i novajlioja iz Rada Vuk Bogdanović.

Podsetimo se, Andrej Đurić se pre nekoliko dana preselio u Domžale, dok je Stefan Leković trenutno na Evropskom prvenstvu za omladince.

Treba napomenuti i da je Pankov pre nekoliko dana potpisao novi ugovor sa crveno-belima koji važi dve godine. Ova povreda znači i da Dejan Stanković neće moći da računa na njega ni u uvodnom delu sezone, otuda ne bi bilo iznenađenje da crveno-beli reaguju i u skorije vreme angažuju još jednog štopera.