“Veliki Šef i Šefica ZNAJU ŠTA RADE” Voditeljka Pinka OTKRILA ISTINU O OTKAZU Dušice i povratku Milana u jato

 “Veliki Šef i Šefica ZNAJU ŠTA RADE” Voditeljka Pinka OTKRILA ISTINU O OTKAZU Dušice i povratku Milana u jato

Voditeljka Ivana Stojanović je u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas ugostila je Anastasiju Buđić.

Pevačica je poznata i kao Anastasija Stejsi, i srpski je model, pevačica i voditeljka. Široj javnosti je postala poznata kao pevačice grupe “Models”. Učestovala je u rijalitiju Veliki brat. Anastasija trenutno radi kao voditeljka na Red televiziji, a malo ko zna da je ona ćerka poznatog estradnog fotografa i bivšeg učesnika “Zadruge” Zorana Buđića Kobre.

Anastasija Buđić, Ivana Stojanović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Šta misliš o odlasku Dušice Jakovljević sa “Pinka”?

– O tome zaista ne mislim, zato što mnogo poštujem svoju kuću i svoje čelnike. Ona je sjajan voditelj, radila je toliko godina. To se ni u jednom trenutku dovodilo u pitanje, ali ja se u unutrašnju politiku ne mešam. Apsolutno se ne mešam u te stvari i gledam svoja posla, svoj odnos, onako kako ja obavljam posao. U životu mogu samo za sebe da garantujem i za ono što ja radim. Mogu da budem odgovorna za sebe i za svoje postupke, za moju emisiju, za moje rezultate, a da se mešam u politiku svojih čelnika ili da ulazim njoj privatno u glavu: zašto je doneta takva odluka ili zašto je ona želela tako nešto – to mi ne pada na pamet da radim, zaista. Niti znam šta se tu tačno dogodilo, niti se trudim da saznam.

Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Dosta se šuškalo o tome da li je Dušica otišla u ljubavi ili je došlo do nekog sukoba sa “Pinkom”?

– Moraćeš to nju da pitaš. Ja na to ne mogu da ti dam odgovor jer se ne radi o meni. Mogu da pričam samo o stvarima koje se tiču mene. Televizija Pink i Red je jedna ozbiljna medijska kuća, najjača medijska kuća i mnogima su dali velike šanse u životu. Meni su dali ogromnu šansu i poklonili su mi veliko poverenje. Oni su najsjajniji za mene. Neko zna da ceni tu poziciju, a neko je ne ceni. 

Anastasija Buđić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Milan Milošević se vratio u ružičasto jato. Mnogi zadrugari su se oduševili kada su ga videli na vratima Bele kuće. Šta misliš o njegovom povratku?

– Kad je neko šef i kad je neko šefica i kad je neko napravio toliku imperiju, ti ljudi najbolje znaju šta rade. I kada neko odlazi i kada neko dolazi. Ja jako dobro plivam u kolektivu i ne mešam se ni u unutrašnju, niti u spoljašnju politiku kuće. Ko god došao – dobrodošao, ko god je otišao – otišao je. Nikada nisam preispitivala odluke, niti ih dovodila u pitanje. Oni milijardu puta bolje od mene znaju zašto je neko tu ili nije tu.

Milan Milošević, Milica Mitrović, Željko Mitrović
Foto: Srbija Danas

Dalila Dragojević vodi emisiju “Pitam za druga”: kako se ona snalazi u ulozi voditeljke? Kakav je vaš odnos kada se ugase kamere?

– Ona se super snalazi. Ima bogato rijaliti iskustvo i dobar je narator. Ima potrebnu drčnost u sebi koja je svakom od nas potrebna kada radi ovaj posao. Za jedan kratak vremenski period se uklopila, tako da joj sjajno ide. Nas dve smo na početku radile zajedno, sada vodi svaka svoje sama. Komunikacija nam je uglavnom po sastancima i putem telefona. Nemamo nikakvih problema, svako se bavi svojim poslom.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević

Detalje Ivaninog razgovora sa Anastasijom pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.