VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Ljubimac Delija IZNET SA TERENA – mora na OPERACIJU (FOTO)

 VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Ljubimac Delija IZNET SA TERENA – mora na OPERACIJU (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben, koji u drugom delu ove sezone igra za kiparski Apoel, doživeo je tešku povredu Ahilove tetive zbog koje ga čeka dugo odsustvo.

Iskusni fudbaler sa Komorskih Ostrva (33) povredio se u nedelju u derbiju protiv AEK Larnake. Na nosilima je napustio teren već u 14. minutu, a detaljniji pregledi utvrdili su da je pokidao Ahilovu tetivu.

Čeka ga operacija i duži period rehabilitacije. U ovom momentu nije tačno poznato koliko će biti van terena, ali je jasno da će proći meseci pre nego ga vidimo ponovo na terenu.

Ben je sredinom januara napustio Zvezdu i preselio se u Apoel, na čijoj klupi sedi Vladan Milojević. Milojević je doveo Bena i u Ljutice Bogdana na zimu 2018, pošto su prethodno uspešno sarađivali u Panioniosu. 

Tokom četiri i godine na Marakani, levonogi ofanzivac je odigrao 196 mečeva, dao je 83 gola i imao 47 asistencija. Osvojio je pet titula prvaka Srbije, dva nacionalna kupa, a imao je i bitnu ulogu u vraćanju Zvezde na evropsku scenu. Između ostalog, navijačima Zvezde je jedan od omiljenijih stranih fudbalera.