VELIKE PROMENE: Milojević u derbiju sa timom koji nikad nije igrao zajedno

 VELIKE PROMENE: Milojević u derbiju sa timom koji nikad nije igrao zajedno

Foto: MN Press

Stara je fraza da su najteži mečevi za Crvenu zvezdu i Partizan oni pre i posle večitog derbija.

Ovo nepisano pravilo moglo bi da se uzme kao apsolutna činjenica na primeru crveno-belih koji u utorak od 18.30 časova gostuju TSC-u.

Tim iz Bačke Topole ozbiljno duva za vratom Partizanu, ima samo bod manje od crno-belih i Čukaričkog, pa je postao ozbiljan kandidat za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trener Zvezde Miloš Milojević protiv TSC-a neće moćui da računa na suspendovanog Strahinju Erakovića, povređenog Nemanju Milunovića i njaverovatnije Aleksandra Kataija, pa će morati da napravi izmene u timu.

Tako će od prvog minuta u poslednjoj liniji zaigrati talentovani Stefan Leković, štoper koji je dugo “na radaru” velikih evrospkih klubova, među kojima je i madridski Real.

Ukoliko Katai ne bude bio spreman za teško gostovanje moguće je da će Milojević od prvog minuta ukazati šansu još jednom biseru crveno-belih Jovanu Mijatoviću, a šansu iz prikrajka vreba i Rus Jegor Prucev koji se nametnuo tokom priprmenog perioda, ali još nije dobio valjanu priliku u zvaničnim utakmicama.
U svakom slučaju, crveno-beli će u Bačkoj Topoli igrati u sastavu u kakvom do sada nisu bili i to će biti idealna prilika za stratega tima iz Ljutice Bogdana da se uveri na koga od rezervista može ozbiljno da računa u nastavku prolećne polusezone i, što je važnije, od leta i sada već izvesnog učešća u Ligi šampiona.

Najverovatniji sastav: Borjan – Vigo, Leković, Dragović, Rodić – Kanga, Mijailović – Bukari, Mijatović, Mitrović – Pešić.