VELIKA TRAGEDIJA ISPRED VRTIĆA: Majka zatekla HOROR u automobilu, devojčica (1) pronađena MRTVA u očevim kolima!

 VELIKA TRAGEDIJA ISPRED VRTIĆA: Majka zatekla HOROR u automobilu, devojčica (1) pronađena MRTVA u očevim kolima!

Velika tragedija dogodila se u prigradskom naselju u Rimu. Devojčica stara nepunih godinu dana pronađena je mrtva u automobilu, a prema prvim informacijama, ona je ostala sama u vozilu čak nekoliko sati, piše Korijere dela sera.

U toku je istraga kako bi se rekonstruisala priča, a policija je ogradila područje kako bi mogla da se sprovede istraga.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Korijere dela sera, otac je parkirao automobil kako bi odveo dete do vrtića koji koriste radnici Ministarstva odbrane. Majka je dete trebalo da pokupi iz vrtića, ali kada je pitala dežurne vaspitačice za ćerku, rekle su joj da deteta nema.

U tom trenutku je ugledala automobil supruga s detetom unutra i istog trenutka joj je pozlilo, prenosi Jutarnji list. Jedna žena odmah je nazvala hitnu pomoć, ali nažalost, bilo je prekasno. Nisu mogli spasiti devojčicu. Otac je, naime zaposlen kao policajac u Ministarstvu odbrane.

Prvo su u pomoć pristigli vojnici, a jedan od njih je navodno razbio staklo na automobilu pokušavši da pomognu devojčici. Potom su stigli radnici Hitne pomoći, ali nažalost, reanimacija nije dala rezultate, prenosi Nova.

Preliminarna istraga je navodno pokazala da je smrt nastupila barem nekoliko sati pre pronalaska beživotnog tela. Automobil koji su pregledali karabinjeri, “reno megan”, parkiran je neposredno ispred vrtića, objekta Ministarstva odbrane. Okolnosti koje su dovele do tragedije zasad nisu poznate.

Prvi je uzbunu pokrenuo prolaznik koji je nazvao 112 i dojavio da je ugledao devojčicu u vozilu sa zaključanim vratima. Operativni centar uputio je na navedenu lokaciju kola hitne pomoći, ali i vatrogasce kako bi pomogli osloboditi dete. Na žalost, bilo je prekasno.