VELIKA RADOST ZA PORODICU IZ SRBIJE: U Grčkoj pronađen ukradeni automobil, a tek da čujete gde su ga NAŠLI (FOTO)

 VELIKA RADOST ZA PORODICU IZ SRBIJE: U Grčkoj pronađen ukradeni automobil, a tek da čujete gde su ga NAŠLI (FOTO)

Foto: Profimedia

Automobil porodice iz Srbije, koji je ukraden početkom jula meseca, pronađen je na radost vlasnika iz Kragujevca! Porodici iz Srbije automobil je ukraden u povratku, na parkingu tržnog centra Džambo, a zajedno sa njime, oni su ostali i bez kompletnih stvari.

– Dobro veče. Želim da podelim i upozorim a istovremeno i pomoć zatražim. U utorak sam se sa porodicom, suprug i deca vraćali za Srbiju i na parkingu Džambo prodavnice u Solunu zadržali u kupovini, tada su nam ukrali auto sa sve stvarima unutra. Auto je bio marke KIA SPORTAGE, kragujevacka registracija. Prijavljeno je policiji ali jos uvek ništa. Bilo kakva informacija nam je od koristi – napisala je Jelena unutar grupe “Grčka info” 7. jula ove godine.

Od tada do danas, za automobilom je raspisana potraga. A onda, čudo i neopisiva radost – automobil je konačno pronađen, što je objavljeno na jednoj grčkoj stranici, zajedno sa slikom automobila.

Foto: Facebook/Printscreen

U komentarima je bio veliki broj onih koji su čestitali grčkoj policiji, ali su izrazili i čuđenje usled mesta gde je on pronađen.

Pronađen na 200 kilometara od Soluna

Da je automobil njihov, potvrdila je i sama Jelena, koja je unutrar grupe “Grčka info”, napisala da čekaju poziv grčke policije da i zvanično potvrde kako je reč o njihoom automobilu.

Kako se navodi unutar stranice “Grčka info” automobil je pronađen u Ksantiju, koji je od Soluna udaljen oko 200 kilometara. Za sada nije poznato u kom je stanju i na koji način je pronađen automobil.