VELEOBRT KAKVOM SE NIKO ŽIV NIJE NADAO: Umesto Zvezde – sada je PARTIZAN! A trebalo je da bude zamena za Borjana

 VELEOBRT KAKVOM SE NIKO ŽIV NIJE NADAO: Umesto Zvezde – sada je PARTIZAN! A trebalo je da bude zamena za Borjana

Foto: MN Press

Nije samo Crvena zvezda u potrazi za golmanom, već i Partizan, a izgleda da su oko bacili na istog igrača, s tim da bi sada pobedu mogli da odnesu crno-beli.

Zvanično najbolji čuvar mreže kiparskog šampionata, Aleksandar Jovanović, na golu Apolona iz Limasola partijama je privukao pažnju “večitih” koji bi da ga vrate u srpski fudbal.

ZAMENA ZA KAPITENA UROŠEVIĆA: U Partizan stiže bivši igrač CRVENE ZVEZDE! Zakleti je navijač crno-belih

Bilo je pregršt naslova da će zameniti otpisanog Milana Borjana na golu Crvene zvezde, ali je novi trener Barak Bahar po dolasku na kormilo crveno-belih odlučio da potraži druga rešenja.

Rođeni Nišlija branio je boje Radničkog pre nego što se otisnuo u pečalbu gde je najpre branio u danskom Arhusu, potom španskoj Ueski, te opet Arhusu i Deportivu iz La Korunje.

AleksJov

Na Kipru je od 2020. godine i standardan je golmana Apolona, sa kojim je nedavno produžio ugovor, ali to ga ne bi sprečilo da se vrati u Srbiju.

Kako piše “Telegraf”, sa klubom iz Humske već ima dogovor, ali ostalo je da crno-beli reše pitanje obeštećenja, pošto sa Kipranima ima ugovor do leta 2026. godine.

Jovanović se često nalazio na spisku reprezentacije Srbije, a upisao je jedan nastup na golu “orlova”.

Najnovije vesti o FK Partizan možete naći OVDE.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.