“VEČNA SLAVA I PUTUJ MIRNO” Preminula zvezda srpskog rijalitiji kanala: Fanovi se opraštaju na društvenim mrežama (FOTO)

 “VEČNA SLAVA I PUTUJ MIRNO” Preminula zvezda srpskog rijalitiji kanala: Fanovi se opraštaju na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/KAFE ZALE

Tužne vesti!

Jedan od učesnika jutjub forme rijatilija “Kafe Zale” Saša poznat kao “Sale Konan” preminuo je pre dva dana, a tužne vesti objavljene su na Fejsbuk stranici “KAFE ZALE”. Navodno je Sale Konan preminuo od infarkta.

“Zbogo Sale, počivaj u miru”,

“Danas u toku dana preminuo je SALE malopre nam javio Sloba kaže da je u pitanju infarkt, šteta bio je dobar dečko Večna slava i putuj mirno”, piše u objavi na ovoj Fejsbuk stranici.

Foto: Printscreen

Jutjub kanal u formi rijaliti programa “Kafe Zale” za kratko vreme postao je viralni hit u Srbiji, ali i regionu. Momci koji su pokrenuli priču, Dule i Prcko okupili su u svom lokalnom kafiću u Krnjači ekipu koja je uveseljavala i zasmejavala hiljade ljudi u Srbiji.

Iako dustupni samo na Instagramu, Jutjubu i TikTok-u njihovi klipovi su za kratko vreme dostizali velike preglede, a bilo ih je gotovo svakodnevno, Pa su zvezde rijalitija “Kafe Zale” postale veoma poznate i popularne.

Podsetimo, prethodno je u maju mesecu preminuo Ilija Bokser, još jedan učesnik rijalitija “Kafe Zale” i najveća “zvezda” ove forme rijaliti programa.

Pročitaj još