VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo kako će đaci sutra pohađati nastavu!

 VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo kako će đaci sutra pohađati nastavu!

Foto: Profimedia

Većina osnovnih i srednjih škola dobila je večeras obaveštenje. Kako se saznaje, nastava će se sutra najverovatnije odvijati onlajn.

Prema informacijama javnog servisa Srbije, prostorije velikog broja škola do sada nisu pregledale kontradiverzione ekipe, tako da po preporuci Školske uprave, učenici drugog i četvrtog razreda srednjih škola, će nastavu pratiti na daljinu po rasporedu časova u realnom vremenu.

Obaveštenje roditeljima osnovnih škola

U obaveštenju dostavljenom roditeljima osnovnih škola navodi se da ostaje dogovor da će se nastava sutra održavati onlajn. Ukoliko u toku noći dođe do promene, odnosno škola bude pregledana, učenici će biti obavešteni.

Veliki broj dojava

Prema poslednjim informacijama od 118 škola do sada je pregledano 69.

Podsetimo, danas je bilo više dojava o bombama na teritoriji grada Beograda, pored škola meta su bili mostovi i u kasnim popodnevnim satima javljeno je da je postavljena bomba i u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda.

Podsećanja radi, pre današnje akcije, od početka rata u Ukrajini, zabeležene su desetine lažnih dojava o postavljenim bombama, prvo u avionima “Er Srbije” na letu za Moskvu, pa u njihovim poslovnicama, potom u brojnim objektima širom Beograda i Srbije.