VAŽNO OBAVEŠTENJE: Delije se oglasile pred Makabi – imaju poruku za sve koji će biti na stadionu

 VAŽNO OBAVEŠTENJE: Delije se oglasile pred Makabi – imaju poruku za sve koji će biti na stadionu

Foto: MN Press

Crvena zvezda u utorak dočekuje Makabi u plej-ofu za Ligu šampiona, a najvatreniji navijači „Delije“ su spremne za jedinstvenu koreografiju na stadionu.

Plan Zvezdinog „kopa“ je da se stadion „Rajko Mitić“ oboji u crvene i bele boje, tako što će se „istok“ i „zapad“ obući u crveno, a „sever“ i „jug“ u belo, čime bi se stvorila jedinstvena koreografija na našim prostorima.

Tim pvodom oglasila se navijačka hrupa „Delije Sever“.

– Zvezdaši, Delije…

Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Dal je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlo siva. To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim.

PO ZIMI КIŠI SUNCU SNEGU ILI КOŠAVI !!! – navodi se u proglasu Delija.

Duel Crvene zvezde i Makabija na programu je u utorak od 21 čas, a izraleski prvak je slavio u prvoj utakmici sa 3:2.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian 

BONUS VIDEO: Dileta Leota – umeće sa loptom