VANREDNO UBACIVANJE – KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU!? Javno ISPLJUVAO Anu: “Ucveljena Zvezdanova žena!”

 VANREDNO UBACIVANJE – KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU!? Javno ISPLJUVAO Anu: “Ucveljena Zvezdanova žena!”

Sinoć je u Zadrugu vanrednim ubacivanjem, regularni takmičar postala Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

Međutim, večeras je produkcija najavila još vanrednih ubacivanja POGLEDAJTE OVDE.

Kristijan Golubović, nakon diskvalifikacije zbog nasrtanja na Uroša Ćertića, je postao voditelj na Red televiziji, a u jednom od poslednjih emisija je žestoko opleo po Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, ali i o Filipu Caru, pa otkrio da li se vraća u Zadrugu:

– Voleo bih malo da ostanem posle toga, do kraja, da tih 50.000 evra koje sma zaslužio na Farmi 6 i Zadruzi 6, poklonim malom Konstantinu. – počeo je Kristijan, uz reči da bi voleo da se održi svadba sa Kristinom Spalević, sa kojom je nedavno dobio i sina.

– A ne da odnese ucveljena Zvezdanova supruga, druga Kija ili da uzme Car zato što ima želudac da bude sa svakom devojkom, koju niko neće napolju, ili da uzme ne znam ko tamo, ko ne zaslužuje – rekao je Golubović.

– Ja bih voleo da uđem zbog vas koji tražite konstantno od mene! Da uđem u Zadrugu u pokažem Caru. Da mu pokažem gde mu je mesto – rekao je on između ostalog.

Da li Kristijan večeras ulazi ili ne, ostaje nam da saznamo…

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću