UZNEMIRUJUĆA ISPOVEST NIZAMINE KOMŠINICE: “Usta su joj bila krvava, nisam je prepoznala na snimku”

 UZNEMIRUJUĆA ISPOVEST NIZAMINE KOMŠINICE: “Usta su joj bila krvava, nisam je prepoznala na snimku”

Foto: Youtube printscreen/Avaz TV/Drustvene mreže

Nizama Hećimović napustila je kuću u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom Nerminom Sulejmanovićem samo osam dana pre stravičnog zločina koji je potresao ne samo Gradačac, već i ceo region.

Njene komšije opisuju Nizamu kao lepu i dobru, ali i povučenu i usamljenu ženu.

– Izlazila je sa ćerkicom u dvorište i na ulicu i kao da je samo čekala da neko naiđe da popriča s njom. Uvek se javljala, pričale smo, ali nismo ulazile u dublje razgovore. Moja ćerka je često išla kod nje da joj čuva dete. Nismo videli da joj dolazi iko osim sestre i, ređe, majke – priča Nizamina komšinica.

Kod kuće je, kaže, često bila sama sa detetom.

– Nermin često nije bio tu. Dođe automobilom i ubrzo ponovo negde ode. Iz kuće nismo nikada čuli svađu i galamu, a Nizama se nije žalila na supruga. Samo su oni znali šta se dešavalo u njihovom domu – dodaje ona.

Ona ističe da se po gradu pričalo da je Nermin bio problematičan, kao i da je bio u zatvoru, ali da je prema njenoj porodici uvek bio fin i javljao se kada ih sretne.

– Ne znamo koliko puta je bio u zatvoru, kao ni koliko dugo. Kad god bi otišao zatvor, njegova majka bi rekla da je negde otputovao, tako da smo tek kasnije saznali da je bio u zatvoru. Sa ocem je bio u lošim odnosima, ali je čak i on došao da ih poseti kada se dete rodilo. Mislio je da će roditeljstvo ga promeni na bolje – kaže ona.

Ona se priseća koliko je Nermin bio srećan kada je dobio ćerku i zato nije mogla da poveruje šta se pre dve nedelje dogodilo.

– Kad se sve desilo bila sam na poslu. Ćerka mi je poslala snimak. Rekla sam joj da to nije Nizama, a ona me je ubeđivala da jeste. Usta su joj bila krvava i sva je bila plava. Nisam verovala da je to ona jer je Nizama bila plavuša, a kosa joj je na snimku bila skroz crvena – dodaje.

Kaže da se i ranije bojala da izađe noću jer u okolnim kućama nema ljudi, ali da je zbog onoga što se dogodilo strah samo postao jači.

Da podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo, a pitanje je gde će i kada biti sahranjen, jer niko ne želi da preuzme njegovo telo, čak ni porodica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *