UŽIVO U PROGRAMU: Maja Marinković u klinču sa SVOJIM OCEM Takijem – “BOLJE ĆUTI, DA JA NE PROGOVORIM!”

 UŽIVO U PROGRAMU: Maja Marinković u klinču sa SVOJIM OCEM Takijem – “BOLJE ĆUTI, DA JA NE PROGOVORIM!”

Foto: Instagram prinscreen/takitadza

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, sinoć se uključio u emisiju “Pitam za druga”, gde je voditeljima Sanji Stanković i Stefanu Miloševiću Pandi pričao o sukobu sa svojom ćerkom.

– U društvu sam prelepe dame, tu mi je drugarica iz Hrvatske, zato ne mogu da se uključim putem video-poziva. Maja je moje jedino dete, koje volim najviše na svetu i uvek će dolaziti do nekih čarki, nije sve tako sjajno i bajno, ali mi to tako, izgladimo odnose za dan, dva. Pojeo sam njenu čokoladu iz frižidera, zato smo se posvađali (smeh). To je to – ispričao je Taki.

Radomir Marinković Taki
Foto: Srbija Danas

– Kako komentarišeš to što su se u istom društvu našli Maja i Janjuš? – pitao je Panda.

– Svako ima pravo da izlazi i da se druži sa kim hoće, možda su se slučajno našli, ja ne znam, stvarno nisam upućen u to. Za to pitajte Maju, ja ne ulazim u to, njeni ljubavni odnosi me ne zanimaju. Ali mislim da od tog posla nema ništa – dodao je Marinković.

taki,-maja-marinkovic
Foto: Srbija Danas

Izrevoltirana Maja se oglasila, te poslala jasnu poruku svom ocu.

– Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka “gospodin” kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše – poručila je Maja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *